10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

  • 4 hónap ago
  • 7116 Views
  • 1 0
10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

A sztárok szinte mindegyikének van egy olyan mozija, ami az áttörést jelentette számukra, amivel híressé és elismertté váltak a világ számára. Azt hihetnék, hogy a színészek örökre a szívükbe zárják azt a filmet, ami meghozza számukra a minden kezdő által áhított hírnevet. Az esetek nagy részében ez minden bizonnyal így van, ám akadnak kivételek is.

9) Halle Berry

Halle Berry (Macskanő, 2004)

Három évvel Oscar-díja után a színésznő a Macskanőért kiérdemelte a legrosszabbaknak járó Arany Málnát is, és míg a „büszke” nyertesek inkább elsunnyogják vagy jobb esetben elheherésznek ezen, ő tisztességgel elment és személyesen átvette a neki járó kitüntetést, sőt, még beszédet is mondott, amiben mindenkit kiosztott. „Tudjátok, egy csomó embernek köszönetet kell mondanom, hiszen segítség nélkül nem kapsz csak úgy Arany Málnát… Először is köszönetet akarok mondani a Warner Bros-nak. Köszönöm, hogy beletettetek ebbe a rakás szarba, ebbe az istentelenül borzalmas filmbe. Épp erre volt szüksége a karrieremnek. Fent voltam a csúcson, aztán a Macskanő letaszított a mélybe.”

10) Christopher Plummer

10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

Hiába ez az édes-bús musical, A muzsika hangja tette világszerte ismertté a nevét, Plummer szenvedélyesen gyűlöli a filmet, és arról álmodozik, bár ne létezne. Nevezte már The Sound of Mucus-nak, azaz A takony hangjának (angolban ez elég ötletes szójáték a The Sound of Music-ra), S&M-nek, illetve „a film”-nek (a Film, Aminek Nem Mondjuk Ki A Nevét). 2010-ben mondta a The Boston Globe című lapnak: „Kissé untam a karaktert. Keményen dolgoztunk, hogy érdekesebbé tegyük, de falra hányt borsó volt. Nem én tehetek róla, hogy ez lett belőle. Úgy értem, hogy nem mehetek oda a világ összes emberéhez esdekelni. Ez nem nekem való.”

Rá sem lehet ismerni! Kate Hudson így néz ki smink nélkül

(Forrás: mozimaniaap.hu és port.hu)

1 2 3 4