10 színész, akik teljesen átalakultak egy szerep kedvéért

  • 7 hónap ago
  • 9445 Views
  • 1 2
10 színész, akik teljesen átalakultak egy szerep kedvéért

Te mit vállalnál be álmaid szerepéért? Olyan színészeket mutatunk be, akik óriási kockázatot vállalva, egészségüket nem kímélve alakultak át egy filmszerepért. Igaz, a siker sem maradt el: a közönség és a kritikusok rendszerint imádták az önmagukat sanyargató sztárok alakítását.

Extrém hízások, hatalmas fogyások – íme tíz színész, akik teljesen átalakultak egy szerep kedvéért:

(1) Christian Bale

Christian Bale

Christian Bale brutális átváltozásainak sora A gépész című filmmel kezdődött: a pszichothriller kedvéért 41 kilósra fogyott, de két évvel később keményen kigyúrta magát a Batman: Kezdődik! miatt. A harcoshoz ismét durván lefogyott – ezért Oscar is járt –, az Amerikai botrányhoz pedig felismerhetetlenül meghízott. Bale egyébként ugyanolyan könnyedén váltogatja az akcentusát, mint a külsejét.

(2) Tom Hardy

Tom Hardy

Az alapvetően karcsú Tom Hardy először a Bronson kopasz, erőszakos bűnözőjének szerepéhez szedett fel 16 kiló izmot és zsírt, amit aztán tiszta izomra cserélt A végső menet bokszolójaként. Ezt az izomtömeget növelte tovább A sötét lovag: Felemelkedés kedvéért, hatalmassá és fenyegetővé téve Batman ellenfelét, Bane-t.

(3) Natalie Portman

Natalie Portman

Az amúgy is törékeny és aprócska Natalie Portman 8 kilót fogyott és rengeteget gyakorolt a Fekete hattyú balerinaszerepéhez, hogy valóban profi táncosnak tűnjön. Bár az alakításért Oscar-díj járt, a színésznő a felkészülés közben attól félt, hogy belehalhat a szerepbe. Ugyanilyen keményen edzett partnere, Mila Kunis is, aki napi legtöbb 1200 kalóriát fogyasztott és dohányzással enyhítette éhségérzetét – a diétáját senkinek sem ajánlja.

1 2 3 4