10 nagyszerű film, melyeket épp 10 éve mutattak be

  • 6 év ago
  • 5461 Views
  • 3 2
10 nagyszerű film, melyeket épp 10 éve mutattak be

Gondoltátok volna, hogy már 10 éve annak, hogy bemutatták minden idők egyik legjobb képregény adaptációját, A sötét lovagot? Vagy hogy Vasemberrel pont tíz éve vette kezdetét a Marvel nagyszabású moziverzuma?

2. Gran Torino

Gran Torino

A koreai veterán és özvegy, Walt Kowalski (Clint Eastwood) magányosan tengeti napjait a környéken, amely a szeme láttára változik meg napról napra. Régi szomszédai, barátai elköltöztek, a helyüket délkelet-ázsiai bevándorlók vették át, akik felé Kowalski koránt sem viseltetik barátságos érzelmekkel. Egy este az egyik környékbeli fiú, Thao Vang Lor (Bee Vang) megpróbálja ellopni a férfi legdrágább kincsét, az 1972-es Gran Torinót, mivel egy környékbeli banda erre kényszerítette. Miután az eset kiderül, különös kapcsolat alakul ki Kowalski és a tinédzser között.

1. Elrabolva

Elrabolva (2008)

Bryan Mills, a titkosszolgálat egyik legjobb ügynöke már visszavonult, mert a lánya, Kim közelében akart lenni, aki anyjával és tehetős mostohaapjával Kaliforniában él. Kim barátnőjével, Amandával Párizsba utazik, ami Bryannek ugyan nem tetszik, de beleegyezését adja. A kirándulás azonban nem várt fordulatot vesz, a lányt elrabolják, Bryan pedig minden tapasztalatát bevetve elindul, hogy leszámoljon a Kim fogva tartóival.

10 izgalmas titok a hollywood-i filmstúdiók logójáról

//spencer//

1 2 3 4