10 nagyszerű film, melyeket épp 10 éve mutattak be

  • 6 év ago
  • 5407 Views
  • 3 2
10 nagyszerű film, melyeket épp 10 éve mutattak be

Gondoltátok volna, hogy már 10 éve annak, hogy bemutatták minden idők egyik legjobb képregény adaptációját, A sötét lovagot? Vagy hogy Vasemberrel pont tíz éve vette kezdetét a Marvel nagyszabású moziverzuma?

4. Gettómilliomos

Gettómilliomos /Slumdog Millionaire, 2008/

Indiában is nagy népszerűségnek örvend a Legyen Ön is milliomos!, ám a lehetőség ott sem jár mindekinek. Főleg, ha egy egyszerű utcagyerekről, Jamal Malikról beszélünk, aki a közönség és a műsorvezető döbbenetére magabiztosan válaszolja meg az egyre nehezedő kérdéseket. Hogy honnan tudja a helyes megoldásokat, arra a kérdések mögött kibontakozó élettörténete adja meg a választ, de a csodás véletlenekben nem mindenki hisz fenntartások nélkül.

3. A sötét lovag

Batman - A Sötét Lovag (Viasat3, 23:30)

Batman (Christian Bale) minden erejével igyekszik megtisztítani Gotham Cityt a bűnözőktől. Ebben a város rendőrfelügyelője (Gary Oldman), és újonnan kinevezett ügyésze (Aaron Eckhart) is segítségére van. Közös akciójukat eleinte siker koronázza, de megjelenik egy új, mindenkinél ravaszabb és veszélyesebb bűnöző, Jokernek (Heath Ledger), aki féktelen ámokfutásba kezd. Ezt követően az egész városon a rettegés és a káosz lesz úrrá.

1 2 3 4