7 szuper film a tökéletes szombat estéhez

  • 6 év ago
  • 3811 Views
  • 0 1
7 szuper film a tökéletes szombat estéhez

Húzós hét, hosszúra nyúlt péntek este vagy egyszerűen csak inkább otthon maradnál ma este?

Égszakadás (Mozi+, 21:00)

Égszakadás

Támadás éri az MI6 főépületét, M-et pedig utoléri sötét múltja. James Bondnak be kell bizonyítania, hogy hű a feletteséhez és MI6-hez.  A 007-es ügynöknek szembe kell néznie az MI6-et fenyegető veszéllyel, ezúttal azonban nem válogathat az eszközök közül.

Mélytengeri pokol (Film+, 21:00)

Mélytengeri pokol

2010. áprilisában egy tengeri olajfúrótornyon történt robbanás az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb olajkatasztrófáját eredményezte. A film főhősei Mike Williams, a nyugodt körülmények között családapa és főállású mérnök, és Andrea Fleytas, aki miután észreveszi a szivárgást, értesíteti a partiőrséget, azonban úgy tűnik, a katasztrófa elkerülhetetlenné válik.

Rendes fickók (Cool Tv, 23:05)

Rendes fickók

Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy – Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March – Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java…

Ezt a cikkünket se felejtsd ki:

14 csodaszép romantikus történet, ami bárcsak igaz lenne

(Történetek forrása)

//Linus//

1 2