7 szuper film a tökéletes szombat estéhez

  • 6 év ago
  • 3795 Views
  • 0 1
7 szuper film a tökéletes szombat estéhez

Húzós hét, hosszúra nyúlt péntek este vagy egyszerűen csak inkább otthon maradnál ma este?

Összegyűjtöttünk hét filmet, amikkel biztosan nem fogsz unatkozni, és neked már csak a nasiról kelljen gondoskodnod! (03.02.)

Szerencse dolga (Viasat 3, 18:15)

Szerencse dolga

Huck Cheever (Eric Bana), a profi szerencsejátékos nem ismer félelmet, ha emelni kell a tétet a pókerasztalnál, a szerelemben viszont biztosra megy. Legalábbis addig, míg nem találkozik az ellenállhatatlan Billie Offerrel (Drew Barrymore), aki ráébreszti, hogy nemcsak a kártyában érdemes néha a szívre hallgatni az ész helyett. Mindeközben Huck bármire hajlandó, hogy összeszedje a pókervilágkupa nevezési díját – annak ellenére, hogy a bajnokságon szembe kerülhet rég nem látott apjával (Robert Duvall), a kétszeres bajnokkal.

Nekem 8 (Film+, 19:00)

Nekem 8

Jobb lett volna meg sem születni – gondolja Nick Beam, amikor hazaérve édes kis feleségét félreérthetetlen helyzetben találja, a saját főnökével. A felszarvazott férj azt gondolja, ennél rosszabb már nem történhet aznap. Vagy mégis? A mostohasors T. Pault sodorja az útjába. Az izgága kis fekete, a botcsinálta útonálló beugrik a szerencsétlen lakli kocsijába, és megpróbálja kirabolni. Egy nappal előbb Nick talán megadóan engedett volna, de most beletapos a gázba és elrabolja kirablóját. A két vadidegen hamarosan hajmeresztő kalandokba keveredik.

Apádra ütök (TV2, 20:45)

Apádra ütök

Greg szerelmes Pambe, és meg akarja kérni a kezét. Amikor a pár elutazik New Yorkba Pam húgának esküvőjére, Greg elérkezettnek látja az időt a lánykérésre. Ám amikor megismerkedik a lány családjával, és főleg a félelmetes apósjelölttel, Jack Byrnes-szal, úrrá lesz rajta a pánik. Innentől kezdve minden próbálkozása valahogy balul sül el.

A bátrak hazája (Film Café, 21:00)

A bátrak hazája

A történet fõhõse négy amerikai katona, akinek egysége hamarosan hazatérhet az iraki szolgálatból. Előtte azonban még egyik utolsó küldetésükként gyógyszereket el elszállítaniuk egy kis faluba. Rutinfeladatnak tűnik, ám mégis megtörténik a tragédia… A támadást túlélő katonák a sebeiken túl is maradandóan károsodnak. Most, hogy hazatérnek az Egyesült Államokba, k négyen kénytelenek újra átélni a rémálom perceit, és korábbi életük folytatása sem olyan egyszerű, mint ahogy azt remélték.

1 2