7 film szerda estére, amit kár lenne kihagyni

  • 6 év ago
  • 3273 Views
  • 0 0
7 film szerda estére, amit kár lenne kihagyni

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz!

Parker (Film+, 18:45)

Parker

Parker (Jason Statham) hivatásos tolvajként a maga szabályai szerint játszik: lopni csak attól, akinek van bőven, nem bántani senkit, aki nem szolgált rá. Csakhogy a legutóbbi akciója során a társai átvágták, sőt, végleg el is akarták intézni. Ő azonban túléli és bosszút esküszik. Ebben csak a szegény, de ambiciózus Leslie-re (Jennifer Lopez) számíthat. A céljuk: revansot venni, megkaparintani egy pénzt, és mosolyogva elhagyni a terepet. Ha ez ilyen könnyű lenne…

Rómának szeretettel (Film Café, 18:50)

Rómának szeretettel

Róma városában romantikus és komikus kalandokra bőségesen van lehetőség, Woody Allen filmje pedig olyan emberekről szól, akiknek az élete a különleges események hatására örökre megváltozik. A többszörös Oscar®-díjas rendező legújabb filmje bemutat nekünk egy neves amerikai építészt (Alec Baldwin), aki újraéli az ifjúságát; egy átlagos középosztálybeli rómait (Roberto Benigni), aki hirtelen a város egyik legnagyobb hírességévé válik; egy fiatal vidéki párt (Alessandra Mastronardi és Alessandro Tiberi), akik különböző romantikus afférokba bonyolódnak; és egy amerikai operarendezőt (Woody Allen), aki egy énekesnek sem utolsó temetkezési vállalkozót szeretne feljuttatni a színpadra.

Különösen veszélyes (Mozi+, 19:00)

Különösen veszélyes

James Dunn õrmestert Keenen Ivory Wayans halálra ítélték tiszttársa meggyilkolása miatt, ezért nincs már vesztenivalója. Pontosan ilyen embereket keresnek egy szupertitkos akcióhoz. Egy lehetõséget kínálnak Dunnak: vagy beáll a kommandóba és közreműködik egy iparmágnás likvidálásában, vagy másnap végrehajtják rajta az ítéletet. Ám Dunn legelsõ bevetése balul sül el, késõn jön rá, hogy ismét tõrbe csalták: ezúttal az elnök feleségének a meggyilkolását akarják rákenni. Szerencséjére videófelvétel is készült az akcióról, csakhogy immár mindkét oldal veszélyesnek találja Dunnt.

Testről és lélekről (HBO, 20:00)

Testről és lélekről

Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád? De mi van, ha te cseppet sem vagy romantikus alkat? Hogy nézel egy-egy gyengéd álom után másnap, éberen ennek az idegen embernek szemébe? És, mi van, ha az illető nem kifejezetten szimpatikus neked? Próbálnád megszeretni? Hogy lehet az, hogy éjjel, egymástól több kilométerre, magányos ágyatokban fekve egymáséi lehettek, de nappal, hús vér valótokban egymással szemben állva még egy vacak első randevút sem tudtok normálisan lebonyolítani? És mi van, ha a második találkozó is kínosan sikerül? A harmadik meg kifejezetten szégyenletes? Feladnád? És ha feladnád, kibírnád?

1 2