7 film szerda estére, amit kár lenne kihagyni

  • 6 év ago
  • 3539 Views
  • 1 2

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb lesz a kedved! Ma este kuckózz be pár szuper izgis film társaságában!

Harcban élve (Film+, 21:00)

Harcban élve

Phil Broker , az ex-kábszerellenes ügynök maga mögött hagyva sötét múltját lányával, Kittel új életet készül kezdeni egy látszólag csendes kisvárosban. Azonban a nyugodt, hétköznapi élet csak vágyálom Broker és Kit számára. Amikor a kislányt az egyik helyi srác megtámadja és Kit önvédelemből visszaüt, nem várt események veszik kezdetét. A bosszúra éhes szülők nem riadnak vissza az erőszakos eszközöktől sem, mindent bevetnek, hogy az újonnan jött idegeneket megfélemlítsék és tönkre tegyék.

Az 50 első randi (SuperTV2, 21:00)

Az 50 első randi

Az unatkozó playboy, Henry Roth (Adam Sandler) éli vidám mindennapjait a földi paradicsomban Hawaii-on. Könnyed és kellemes életéhez már csak egy nő hiányzik, és Henry sikeresen bele is fut az elbűvölő Lucybe (Drew Barrymore). A csodálatos együtt töltött első nap után azonban Henryt sokként éri a hír, hogy a lány memóriája egy autóbalesetben menthetetlenül megsérült, emiatt semmire sem emlékszik az előző napból. De a szerelem nem ismer akadályokat, így Henry minden nap nekiáll, hogy újra és újra meghódítsa a lányt.

Shop-stop (Paramount Channel, 23:15)

Shop-stop

Dante azt tervezte, hogy végre kialussza magát, bulizik egy nagyot, és semmittevéssel tölti a napot, de a főnöke behivatja reggeli műszakba. A boltban aztán valahogy semmi nem úgy sül el, ahogy kéne…

15 hihetetlen színészi átalakulás, ami megmutatja a smink erejét

(Történetek forrása)

1 2