7 film csütörtök estére, amit kár lenne kihagyni

  • 6 év ago
  • 4695 Views
  • 0 4
Red

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb lesz a kedved! 

Ma este kuckózz be pár szuper izgis film társaságában!

Hajsza a föld alatt (AMC, 18:00)

Hajsza a föld alatt

New Yorkban minden megtörténhet, de mindig érhetik az embert meglepetések. Ezt történik a helyi metróhálózat egyik alkalmazottjával is, Walter Garberrel (Denzel Washington), ugyanis terroristák eltérítik az egyik metrójáratot, és vezetőjük, Ryder (John Travolta) csak Garberrel hajlandó tárgyalni. A tét a metróban rekedt emberek élete, akikért Ryder tízmillió dollárt követel, amelyet ráadásul Garbernek kell átadnia. Megkezdődik a játszma a föld alatt, kérdés, ki bírja több idegszállal.

Pancserpolice (Film+, 18:45)

Pancserpolice

Allen (Will Ferrell) egy megbízható, papírmunkát végző rendőr. Társa, Terry (Mark Wahlberg) terepen szeret lenni, de gyorsabban lő, mint gondolkodik. Példaképeik Danson és Manzetti (Samuel L. Jackson és Dwayne Johnson) detektívek. Allen és Terry a sors kegyeltjei, lehetőséget kapnak arra, hogy ők is megmutathassák, hogy milyen fából is faragták őket, hogy ők is vannak olyan jó zsaruk, mint példaképeik.

Börtönvonat Yumába (AMC, 20:00)

Börtönvonat Yumába

Ben Wade (Russell Crowe), a hírhedt bandita bandájával kirabol egy postakocsit. Hamarosan elkapják, és elszállítják a yumai börtönbe. A farmer, Dan Evans (Christian Bale), aki nehéz körülmények között, de becsületes életét éli, fizetség fejében csatlakozik Wade kísérőihez. A banda tagjai azonban vezetőjük kiszabadítását tervezik.

Red (Film+, 21:00)

Red

Frank (Bruce Willis) nyugdíjba vonult titkosügynök, aki a kertvárosi öregek egyhangú életét éli. Csak Sarah-val (Mary-Louise Parker), a nyugdíjintézet munkatársával folytatott telefonbeszélgetése zökkenti ki magányából. Azonban úgy tűnik, hogy egy titkosügynök soha nem tud visszavonulni, mert mindig lesznek olyan információi, amelyek kompromittálóak lehetnek. Frank nekivág, hogy kiderítse, hogy miért támadtak rá kommandósok, ezért felveszi a kapcsolatot néhány régi társával abban bízva, hogy együtt talán többre juthatnak.

1 2