7 film csütörtök estére, amit kár lenne kihagyni

  • 6 év ago
  • 4698 Views
  • 0 4
Red

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb lesz a kedved! 

Largo Winch (Film Café, 21:00)

Largo Winch

Nero Winch, a dúsgazdag mágnás árvaházban nőtt fel, így örökbefogad egy fiút, Largo Winchet. Ann Ferguson feltett szándéka, hogy megszerzi a hatalmas Winch vagyont, ezért megölik Nero-t, és hogy az öröklés egyszerűbb legyen, Largo-t is üldözőbe veszi. Largo megesküszik, hogy kideríti az igazságot és bosszút áll, de közben éppen apja gyilkosai elől kell menekülnie.

Én, a robot (Mozi+, 21:00)

Én, a robot

Egy olyan időben, amikor az emberformájú robotok már a mindennapjaink részei, Del Spooner, a chicagói rendőrség detektívje robotfóbiában szenved. Amikor a U.S. Robotics gyár egy alkalmazottja gyanús körülmények között meghal, Del Spooner kapja meg az ügyet. Az elkövető egy robot, ami hihetetlennek tűnik, hiszen a három robotikai alaptörvénynek ez ellentmond (a gép nem árthat embernek, engedelmeskedik a parancsnak, ügyel a saját épségére).  Ha beigazolódik, hogy egy robot a gyilkos, bármikor elindulhat a láncreakció, hogy a gépek vegyék át a hatalmat a Földön…

Fogságban (Film+, 23:15)

Fogságban

Keller Dover boldog családapa, feleségével épp hálaadási ebédre mennek barátaikhoz, a Birch házaspárhoz. Anna Dover és Joy Birch nagyon jó barátnők, és hajlamosak elkószálni a szülői tekintetek elől. A két fiatal lány már órák óta nem tért vissza egy sétáról, szüleik pedig sehol nem találják őket, így végül a rendőrséget is kihívják. A helyszínre érkező nyomozó az egyetlen nyomon elindulva letartóztatja a közelben parkoló gyanús lakókocsi sofőrjét, akit kellő bizonyítékok híján szabadon kell engednie. Keller Dover saját kezébe veszi az irányítást, csak egy cél lebeg a szeme előtt: megtalálni az embert, aki számára mindennél fontosabb.

(Történetek forrása)

1 2