7 film szerda estére, amit kár lenne kihagyni

  • 6 év ago
  • 3518 Views
  • 1 2

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb lesz a kedved! Ma este kuckózz be pár szuper izgis film társaságában!

Bébi úr (HBO, 18:20)

Bébi úr

A Bébi úr történetének főhőse a hét éves Tim, akinek tökéletes élete egy csapásra a feje tetejére áll, amikor szülei betoppannak egy új csecsemővel. Az öltönyös, aktatáskás jövevény különös titkot rejteget. Amikor Tim leleplezi a csöppséget, kiderül, hogy a ‘Bébi úrnak’ komoly szándékai vannak, melyek végrehajtásában Timre is számít: meg akarja akadályozni, hogy a Puppy Co. vállalat hitvány igazgatója véghezvigye aljas tervét.

Hajlakk (Paramount Channel, 18:45)

Hajlakk

Tracy Turnblad (Nikki Blonsky) egyetlen vágya, hogy felléphessen a Corny Collins Show-ban, Baltimore legnépszerűbb zenés-táncos műsorában. Tracy őszinte odaadással, hatalmas szívvel, és még hatalmasabb séróval próbálkozik, de mivel a lány túlsúlyos, nehéz helyzetben van. Hiába tud jól táncolni, nehezen jut hozzá a lehetőséghez. Amikor végre megmutathatja tehetségét, az irigyesei megpróbálnak keresztbe tenni neki, miközben végig szól az örök és elpusztíthatatlan rock’n’roll.

Képlet (amc, 19:35)

Képlet

Ötven évvel ezelőtt egy iskola avatóünnepségén a gyerekek lerajzolják a jövőt. Egy rajz azonban tartalmaz egy számsort, ami most John Koestler (Nicolas Cage) asztrofizikus kezébe kerül. A férfi döbbenten fedezi fel, hogy a fél évszázad leírt kombináció tartalmazza a múlt és a jövő katasztrófáit. John Dianával, a számsort író lánnyal versenyt fut az idővel, hogy megakadályozzák az egész emberiséget fenyegető katasztrófát.

Álljon meg a nászmenet! (Film Café, 21:00)

Álljon meg a nászmenet!

Julianne (Julia Roberts) és Michael (Dermot Mulroney) igazi jó barátok, de vajon létezhet ennyire mély barátság férfi és nő között? Kettőjük között volt már egy fellángolás, de annak már idejét sem tudják, hogy mikor volt. Michael váratlanul és meglehetősen gyorsan úgy dönt, hogy feleségül vesz egy gazdag családból származó lányt, Kimberly-t (Cameron Diaz). Julianne csak ekkor döbben rá, hogy eddig csak ámította magát, hiszen szerelmes Michaelbe. Akcióba lendül hát, hogy a javára fordítsa az eseményeket. Első lépésként szerez magának egy kamu kérőt, hátha sikerül felébresztenie Michael érzelmeit.

1 2