10 sokkoló fotó, ami bizonyítja, hogy mennyit változott a világ 10 év alatt

  • 6 év ago
  • 16494 Views
  • 3 12
10 sokkoló fotó, ami megmutatja, hogy mennyit változott a világ 10 év alatt

10 év nem is olyan hosszú idő, azonban, ha az alábbi képeket nézegetjük, megdöbbenünk, hogy mégis mennyit változott a világunk. 

Íme tíz sokkoló fotó, ami megmutatja, hogy mennyit változott a világ az elmúlt tíz évben.

1) iPhone

10 évvel ezelőtt indult világhódító útjára a világ egyik legnépszerűbb okostelefonja, az iPhone. Ennek a sikernek köszönhető az, hogy az Apple sikeresen átformálta az telefonpiacot egészen az alapokig, önmagát pedig a világ legértékesebb cégévé tette.

2) Jared Leto

Jared Leto Oscar-díjas amerikai színész, zenész. A 30 Seconds to Mars amerikai rockegyüttes énekese, gitárosa és dalszerzője. 10 évvel ezelőtti megjelenésével és szívszorító dalaival sok-sok nő szívét szakította meg. Azóta eléggé megváltozott a kinézete.

3) Gördeszka és a hoverboard

Több generáció álma valósult meg egyszerre: itt a lebegő gördeszka, a hoverboard. A Vissza a jövőbe 2. része óta nem rendes gyerek, de nem is rendes felnőtt, aki nem ilyenről álmodott.

4) Avril Lavigne

Avril Lavigne 2007-ben egy újabb egyediséggel állt elő. Rózsaszín tincseket festetett a hajába, és az is lett a kedvenc színe – sok évig pinkben nyomult. Habár a magassarkú cipőket továbbra is viselte, visszatért a tornacipőkre és a kapucnis felsőkre is. Lavigne 10 év alatt rengeteget változott, hisz régen hidegen hagyta a divat, most azonban már ő diktálta azt saját ruhamárkájával.

5) Szelfik

2007-ben egy kamerát vagy egy egyszerű mobiltelefont kellett használnunk a szelfik készítéséhez. 2017-ben a szelfik az önkifejezés egy formája.

6) Tokio Hotel

Egy évtizeddel ezelőtt a Tokio Hotel egy csapásra vált az európai tinik kedvenc együttesévé, kontinens szerte hisztéria és mérhetetlen rajongás övezte őket bárhol is jelentek meg. Nos, azóta eltelt 10 év, azonban mi nemigen ismerünk rájuk.

7) TV sorozatok

10 évvel ezelőtt a Lost új részét vártuk izgatottan, a mai világban a Trónok harca a legmenőbb széria.

8) Britney Spears

Britney 10 éve kihagyott néhány évet, anya lett, elvették tőle a gyerekeit, kopaszra borotválta a haját. A lényeg, hogy azt hittük a 34 éves énekesnő már sosem tér vissza igazán. Lecsúszott, és ott is marad, de nem. Spears jobb formában van, mint valaha.

9) Szemöldök divat

A szemöldök arcunk egyik legmeghatározóbb része, ami ha nem megfelelően van ápolva vagy éppen túlságosan, természetellenesen ki van emelve, igencsak elcsúnyíthatja a külsőnket. A leghíresebb sztárhölgyek mindig is nagyon ügyeltek szemöldökükre, olyannyira, hogy néhány ikonikussá is vált.

10) Cipők

2007-ben az UGG csizmák voltak a legnépszerűbb téli csizmák. 2017-ben inkább színes zoknikat preferálunk lábunk melegen tartása végett.

25 brutálisan őszinte illusztráció, ami bizonyítja, hogy mennyire megőrült a világunk

(Forrás: Brightside)