6 kihagyhatatlan film péntek estére

  • 6 év ago
  • 2308 Views
  • 0 1
6 kihagyhatatlan film péntek estére

Az esti buli helyett inkább otthon pihiznél? Mi gondoskodtunk a filmekről, hogy neked már csak a hamival kelljen foglalkoznod!

27 idegen igen (Film Café, 18:50)

27 idegen igen (Film Café, 18:50)

Jane egy segítőkész és fiatal nő, aki folyton esküvőkre és lakodalmakra jár, ám a saját kapcsolatai sehová sem tartanak. Titkon szerelmes a főnökébe, aki azonban Jane húgába, Tessbe szeret bele. Egy nap Jane két esküvő között ingázik, amikor találkozik Kevinnel, a riporterrel, aki úgy gondolja, remek sztorit írhatna Jane-ről. Mivel Kevin egy cinikus és mogorva fickó, az első pillanattól fogva ellenszenves lesz a nőnek. Amikor viszont a húga megkéri, hogy szervezze meg George és az ő esküvőjét, Jane élete talán boldog fordulatot vesz.

Végtelen szerelem (Duna Tv, 19:30)

Végtelen szerelem (Duna Tv, 19:30)

Jade (Gabriella Wilde) és David (Alex Pettyfer) két külön világból származik. A lány a gazdagok megszokott életét éli, szülei orvosi pályára szánják őt, de Jade másra, bizonyos értelemben többre vágyik. David egy autószerelő műhelyben dolgozik, nem gondol a jövőre, ráadásul rendőrségi ügye is volt már. Kettőjük találkozása már az első pillanatban heves érzelmeket vált ki belőlük. A szülők hevesen próbálják szétválasztani a két fiatalt, de minden próbálkozással csak kettőjük szerelmét erősítik. Mondják, hogy a szerelem bármire képes, de van, amihez a pusztán az érzelmek kevésnek bizonyulnak.

Börtönregény (SuperTV2, 21:00)

Börtönregény (SuperTV2, 21:00)

Driver a veterán bűnöző nem tudja megúszni a börtönt. Elkapják, miközben lopott pénzzel menekül, és bezárják az El Pueblito börtönbe, amely híres a keménységéről. A börtönbandák között Driver csak a fiatal srác, Javin segítségével tud életben maradni. Az ő élete is veszélybe kerül azonban, mikor egy nagyhatalmú bandavezér májdonoraként akarják felhasználni. Driver nem hagyja annyiban a dolgot.

A csontember (Film+, 21:00)

A csontember (Film+, 21:00)

A tehetséges rendőr, Rhyme (Denzel Washington) nyomozó élete látszólag derékba törik, mikor egy baleset miatt arra kényszerül, hogy ágyhoz kötve töltse napjait. Amikor azonban a városban egy sorozatgyilkos kezdi szedni áldozatait, Rhyme kapja a megbízást, hogy derítse ki, ki a tettes, és hogyan állíthatják meg. A nyomozásban Amelia (Angelina Jolie), a fiatal rendőrnő segít neki. Együttes erővel szállnak szembe a magát Csontembernek nevező őrülttel szemben.

Tűzvonalban (Film Mánia, 23:05)

Tűzvonalban (Film Mánia, 23:05)

A világ forrongó részein készíti fényképeit Russell Price fotóriporter. Csak a pénz érdekli, politikával, erkölcsi kérdésekkel nem foglalkozik. Most éppen a közép-amerikai Nicaraguában dolgozik, ahol utolsó óráit éli a Somoza-féle diktatúra. Itt találkozik az elkötelezett riporternővel, akinek hatására rádöbben a sandinista forradalom lényegére, jogosságára. Kutatni kezd a fölkelők vezére, Rafael után. Interjút szeretne készíteni vele. Amikor végre találkozik vele, élete legnagyobb kihívása elé kerül.

Batman – A Sötét Lovag (Viasat3, 23:30)

Batman - A Sötét Lovag (Viasat3, 23:30)

Batman (Christian Bale) minden erejével igyekszik megtisztítani Gotham Cityt a bűnözőktől. Ebben a város rendőrfelügyelője (Gary Oldman), és újonnan kinevezett ügyésze (Aaron Eckhart) is segítségére van. Közös akciójukat eleinte siker koronázza, de megjelenik egy új, mindenkinél ravaszabb és veszélyesebb bűnöző, Jokernek (Heath Ledger), aki féktelen ámokfutásba kezd. Ezt követően az egész városon a rettegés és a káosz lesz úrrá.

A 90-es évek legjobb vígjátékai

(Történetek forrása)

//Lina//