5 híresség, akik felhagytak a hírnevükkel, hogy jobban elmélyítsék a hitüket

  • 3 hét ago
  • 198 Views
  • 0 0
5 híresség, akik felhagytak a hírnevükkel, hogy jobban elmélyítsék a hitüket

A siker, a népszerűség és a hírnév közepette néhány híresség üresnek találta magát, miután elérte a csúcsot. Az igazságot keresik, és találkoztak Istennel. Azóta soha többé nem a régiek.

me néhány híresség, akik elhagyták a hírnevet Jézusért.

Angus T. Jones

Angus T. Jones

Az egykori gyereksztár Angus T. Jones a „Két pasi – meg egy kicsi” című sikersorozatban vált ismertté. Később azonban a sorozatban szerzett hírneve ellenére is távozott a reflektorfényből. Ennek oka az volt, hogy tinédzserként találkozott Krisztussal, és a sorozatban voltak olyan jelenetek, amelyek ellentmondtak a hitének. Egy interjúban Jones azt mondta, hogy azért hagyta ott a sorozatot, mert az olyan témákat könnyített meg, amelyekkel sok ember foglalkozik, és „fizetett képmutatónak” nevezte magát. A sorozatból való kilépése után Jones elindult egy úton, hogy elmélyítse a hitét, és beiratkozott egy coloradói iskolába.

Montell Jordan

5 híresség, akik felhagytak a hírnevükkel, hogy jobban elmélyítsék a hitüket

Az 1995-ös „This is How We Do It” című hip-hop himnusz mögött álló híres művész ma a georgiai Daculában található Master Peace Church elkötelezett vezető lelkipásztora feleségével, Kristinnel együtt. Az 1990-es években Jordan Grammy-jelölést kapott, mivel slágere 29 héten át uralta a Billboard Hot 100 Chartot, hét héten át vezette az első helyet. A szárnyaló karrierje közepette azonban Jordan és felesége, aki akkoriban a menedzsere volt, spirituális ébredést élt át. A házaspár megengedte Istennek, hogy életüket újraértelmezze, és a családi értékekre összpontosítson. Így Jordan büszkén távolodott el a reflektorfénytől, és a gospelzene felé fordult.

Sherri Shepherd

5 híresség, akik felhagytak a hírnevükkel, hogy jobban elmélyítsék a hitüket

Sherri Shepherd talán nem hagyta el teljesen a showbizniszt, amikor rátalált a hitre, de az életmódja közötti átmenetet látva sokkoló. A „The View” műsorvezetőjeként Shepherd nyíltan beszélt a hitéről és annak az életére gyakorolt hatásáról. Egy ideje bevallotta, hogy akkor költözött közelebb Istenhez, amikor édesanyja haldoklott, miután kilakoltatták, és egyszerre volt dolga volt barátja zaklatójával. Azt is bevallotta, hogy szégyellte a vulgáris és mocskos stand-upot, ahová korábban járnia kellett. Shepherd tisztában van vele, hogy a hitre való áttéréssel talán elvesztett néhány rajongót, de megbékélt vele, és szereti az új életét.

 

Stephen Baldwin

Stephen Baldwin

Stephen Baldwin a jól ismert Baldwin testvérek legfiatalabb testvére. Hitbeli útja a szeptember 11-i New York-i támadások után kezdődött. Meg volt győződve arról, hogy a támadások Isten jelei voltak. Hamarosan útnak indult, hogy elmélyítse keresztény hitét, és karrierjét a szórakoztatóiparból egy konzervatívabb irányba terelte. A konzervatív rádiózás felé fordult, és ezen keresztül osztotta meg a Jézusba vetett hitét. Baldwin azt is feleségének, Kennyának tulajdonította, hogy segített neki újjászületni kereszténynek.

 

Chris Tucker

Chris Tucker (Ruby Rhod)

Chris Tucker komikus és színész volt, aki elhagyta a szórakoztatóipart, hogy keresztény hírességgé váljon. Azután vált híressé, hogy Jackie Chan mellett játszott a „Csúcsformában” filmsorozatban. Sikere és népszerűsége azonban sosem elégítette ki. Ekkor talált rá Jézusra. Ő egyike azoknak a jól ismert keresztény színészeknek, akik keresztény hite miatt nagy összegeket utasítottak vissza. Például felajánlották neki, hogy újra eljátssza Smoky szerepét a „Végre péntek” című film rebootjában, de visszautasította, mert volt olyan jelenet, ahol marihuánát kellett volna szívnia vagy káromkodnia.

A hírességek mindenféle őrültséget csinálnak hollywoodi karrierjük során, így az, hogy teljesen elhagyják a szakmát, mert megtalálták Istent és újjászülettek, valószínűleg nem tartozik a legfurcsább dolgok közé, ami Hollywoodban történhet. Bármi is vezette el ezeket a hírességeket Hollywoodtól, úgy tűnik, elégedettek a döntésükkel, hogy Istent választották a hírnév helyett.

//Manó Málna//

14 híres színész, aki alakította már Jézus Krisztust a filmvásznon

(Via beliefnet.com)