13 ikonikus színész, akik mára már eltűntek a rivaldafényből

  • 4 hónap ago
  • 755 Views
  • 0 0
13 ikonikus színész, akik mára már eltűntek a rivaldafényből

Néha a színészeknek elég csupán egy szerep ahhoz, hogy világszerte híresek legyenek. Valószínűleg több olyan sztár is eszünkbe juthat, akiknek ugyancsak voltak nagy szerepeik, de utána már nem kaptak több kiemelkedő szerepet.

4. Sam Worthington

A James Cameron Avatar című filmjében nyújtott ikonikus szerepnek köszönhetően az ausztrál színész nagy hollywoodi sztárrá nőtte ki magát. De Sam szerepelt több más projektben is, mint például A titánok harca, Terminátor: Megváltás, Borotvaélen, vagy A fegyvertelen katona című filmben. Az utóbbi időben azonban fogyatkozni látszott a nagy projektek száma. 2022-ben megérkezett a várva várt Avatar folytatása, az Avatar: A víz útja, a harmadik rész pedig állítólag 2024-ben fog megjelenni.

3. Jennifer Gray

Szomorú hír, hogy Dirty Dancing – Piszkos tánc sztárja szinte teljesen eltűnt a képernyőről. Elképesztő sikere és népszerűsége ellenére a színésznő egyáltalán nem volt megelégedve külsejével, pontosabban az orrával. Meg volt győződve arról, hogy az orra negatív értelemben nagy hatással lesz jövőbeli karrierjére, ezért úgy döntött, hogy plasztikai műtétnek veti magát alá. A műtét azonban nem a tervek szerint alakult. Ezután néha még feltűnt pár TV-epizódban és kisebb szerepekben, de ezek már közel sem voltak annyira sikeres projektek.

2. Billy Zane

Sokan emlékeznek Billy Zane Caledon Hockley szerepére a James Cameron rendezte Titanic című filmből. Szerepelt többek között a Vissza a jövőbe, a Twin Peaks, vagy a Lopakodók című projektekben. Zane a mai napig a filmes szakmában dolgozik.

1. Jennifer Love Hewitt

A színésznő nagy filmsztár lett, miután szerepelt a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horrorfilmben. Emlékezhetünk rá a Szívtiprók című vígjátékból és főszereplője volt a nagysikerű Szellemekkel suttogó című sorozatban. Sajnos 2011-ben karrierje lefelé ívelt. Egy ideig még szerepelt különböző tévéműsorok epizódjaiban, de 2015-ben bejelentette, hogy szünetet tart karrierjében második terhessége miatt. 2018-ban azonban visszatért a képernyőre a 9-1-1 című sorozatban.

//Cornelius//

Kizárt, hogy ráismersz! Így néz ki ma Berényi Ákos a Barátok köztből

(Via Brightside)

1 2 3