13 ikonikus színész, akik mára már eltűntek a rivaldafényből

  • 4 hónap ago
  • 756 Views
  • 0 0
13 ikonikus színész, akik mára már eltűntek a rivaldafényből

Néha a színészeknek elég csupán egy szerep ahhoz, hogy világszerte híresek legyenek. Valószínűleg több olyan sztár is eszünkbe juthat, akiknek ugyancsak voltak nagy szerepeik, de utána már nem kaptak több kiemelkedő szerepet.

8. Meg Ryan

Meg Ryan a 90-es évek és a 2000-es évek elejének egyik legsikeresebb, világhírű színésznője volt. A romantikus vígjátékok királynője volt olyan projekteknek köszönhetően, mint a Harry és Sally, A szerelem hullámhosszán, vagy A szerelem hálójában. Majd karrierjének népszerűsége lefelé ívelt, így kipróbálta magát rendezőként is.

7. Patrick Fugit

Patrick Fugitnek legnépszerűbb filmjei közé tartozott a Majdnem híres (2000) és Outcast (2016). Filmográfiájában meglehetősen sok film szerepel, és 2020-ig nagyon keményen dolgozott. A probléma az volt, hogy életét nem szentelte teljes mértékben Hollywoodnak, így igazán egyik projektje sem lett kiemelkedően sikeres.

6. John Cusack

Annak ellenére, hogy a színész ma már nem olyan nagy sztár, mint annak idején A John Malkovich-menet, vagy A holló című filmekben, John ma is nagyon szorgalmasan dolgozik. Általában évente minimum 1 filmje biztosan kijön. A mai napig sok projektet vállal, de már nem annyit, mint a 2019-es évek előtt.

5. Eva Mendes

Eva Mendes karrierjét kezdetben reklámfilmekben és tévésorozatokban kezdte. Legnagyobb sikere a Kiképzés című film volt, amiért sok dicséretet kapott a kritikusoktól, valamint számos díjjal jutalmazták. Azóta nagyon sok ajánlatot kapott, és nagy rajongótáborral büszkélkedhetett. 2014-ben azonban abbahagyta a filmezést. Azt mondta, hogy a hosszú szünet oka az volt, hogy úgy döntött, most már a családjára és 2 lányára szeretne összpontosítani.

1 2 3