11 színész, akik elmesélték, milyen kellemetlen pillanatokat éltek át színésztársukkal a képernyőn

  • 7 hónap ago
  • 722 Views
  • 0 0
11 színész, akik elmesélték, milyen kellemetlen pillanatokat éltek át színésztársukkal a képernyőn

Sokan csak álmodoznak arról, hogy vonzó és elbűvölő sztárokkal csókolózzanak, de ez nem minden esetben valósul meg. Egyes színészek feszült helyzetekkel szembesülhetnek színésztársaikkal, például amikor romantikus csókjeleneteket forgatnak, vagy amikor kínos pillanatokat élnek át. De ez teljesen normális.

A csókolózás meghitt, de néha igencsak kínos, főleg, ha sokan csak őket nézik. És ha az egyik fél véletlenül éppen fokhagymát evett egy csókjelenet előtt, az elképesztőmód kínos lehet.

1. Liam Hemsworth és Jennifer Lawrence: Az éhezők viadala

Liam Hemsworth és Jennifer Lawrence már régóta ismerik egymást. Együtt nőttek fel, és a való életben nemcsak jóban vannak, hanem a legjobb barátok. „Ő a legcsodálatosabb, családközpontú, legszeretetreméltóbb, legkedvesebb, legvidámabb fickó” – áradozott róla Lawrence. Nagyon szeretik egymást, de egy filmbeli csókjelenet már más tészta. Hemsworth elmondta, hogy amikor meg kellett csókolnia színésztársát, az „elég kellemetlen volt számára”. Amikor a színészeknek volt egy csókjelenetük, Hemsworth azt mondta: „Jennifer a csók előtt fokhagymát és tonhalat evett, ami undorító volt.” Lawrence közvetlenül a jelenet előtt ezt elmondta Liamnek és tetőzte azzal, hogy még fogat sem mosott.

2. Robert Pattinson és Reese Witherspoon: Vizet az elefántnak

A Vizet az elefántnak című film forgatása közben Robert Pattinson megfázott. „Az orrom folyamatosan csak folyt, és az egyik fotózási jelenetben, ahol Reese parókát viselt, egyszerűen beletöröltem az orromat.” Witherspoon ennek cseppet sem örült és elmondta, hogy: „Igen, Robert nagyon náthás volt. Cseppet sem volt vonzó és kellemes.”

3. Hugh Jackman: A legnagyobb showman

Hugh Jackman A legnagyobb showman című filmben bebizonyította, hogy elkötelezett munkája iránt, még akkor is, amikor az orvosa kijelentette, hogy veszélyes lehet azokban az időkben Hughnak forgatnia. Korábban ugyanis eltávolítottak az orrán egy anyajegyet, és ennek eredményeként kinyíltak a varratai. „80 öltés volt az orromban, és az orvosom azt mondta: „Nem szabad énekelned.” Ezt az utasítást viszont nem tartottam be, és énekeltem. A felvételek után pedig szaladtam vissza, hogy újra varrjanak. De megérte!”

4. Kirsten Dunst és Brad Pitt: Interjú a vámpírral

Az Interjú a vámpírral című filmben Brad Pittnek és Kirsten Dunstnak csókolóznia kellett. Ez a csók inkább volt egy kis puszi. De a színésznőt már ez is nagyon degradálta. „Emlékszem, Bradnek nagyon hosszú haja volt. Csak egy hippi nagymenő csávó néz így ki. Akkoriban mindenki irigyelt, és azt mondták: „Olyan szerencsés vagy, hogy megcsókolhattad Brad Pittet”, de számomra ez undorító volt. 16 éves koromig nem csókolóztam senki mással. Későn érő virág voltam.”

1 2 3