10 őrült dolog, amit a színészeknek meg kellett tenniük egy szerep kedvéért

  • 3 hónap ago
  • 401 Views
  • 0 0
10 őrült dolog, amit a színészeknek meg kellett tenniük egy szerep kedvéért

Elképesztő látni, hogy a színészek és színésznők mennyire nagy odaadással teszik oda magukat, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. Ám ez gyakran azt jelenti, hogy valami szokatlan, vagy nehéz feladatot kell megtenniük egy szerepre való felkészülés érdekében. Például néhány mutatvány, amelyet Tom Cruise maga mutatott be a Mission: Impossible – Utóhatás című filmben, ami olyan veszélyes volt, hogy csak egy ország engedélyezte számára a lehetetlent.

Mi a Toppont.hu-nál összegyűjtöttük azokat a színészeket, akik mindent beleadnak a munkájukba, abba, amit szeretnek.

1. Margot Robbie – Én, Tonya (2017)

A híres műkorcsolyázó, Tonya Harding ábrázolásához Margot Robbie-nak magabiztosan kellett éreznie magát a jégen. Ezért 5 hónapon keresztül heti 5 nap, napi 4 órán át edzett. A szentestét, a szilvesztert, de még az esküvője előtti napot is a jégpályán töltötte. Ennyire elkötelezte magát a szerepért.

2. Joaquin Phoenix – Joker (2019)

Joaquin Phoenix-nek az Oscar-díjjal megjutalmazott szerepéért cserébe 52 kilót kellett fogynia. A színész elmondta, hogy a rövid időn belüli ilyen nagymértékű fogyás befolyásolta pszichológiai állapotát, ám ezt a javára fordította, mivel ez még jobban segített neki karakterének megformálásában.

3. Daniel Radcliffe – Dzsungel (2017)

10 őrült dolog, amit a színészeknek meg kellett tenniük egy szerep kedvéért

Daniel Radcliffe alakította a főszerepet egy életrajzi filmben, amely az amazóniai esőerdőben való túlélésről szólt. Ahhoz, hogy a karakterét a lehető leghitelesebben játssza el, Daniel úgy érezte, hogy a hitelesség kedvéért ehhez a szerephez le kell fogynia. A folyamat alatt 2 napig egy falatot sem evett.

4. Kumail Nanjiani – Örökkévalók (2020)

A Marvel égisze alatt készült Örökkévalókban való szerephez Kumail Nanjianinak teljesen át kellett formálnia a testét. Egy éven keresztül szinte minden nap diétáznia és edzenie kellett, hogy elérje a kívánt, tökéletes külsőt.

1 2 3