10 őrült dolog, amit a színészeknek meg kellett tenniük egy szerep kedvéért

  • 4 hónap ago
  • 421 Views
  • 0 0
10 őrült dolog, amit a színészeknek meg kellett tenniük egy szerep kedvéért

Elképesztő látni, hogy a színészek és színésznők mennyire nagy odaadással teszik oda magukat, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. Ám ez gyakran azt jelenti, hogy valami szokatlan, vagy nehéz feladatot kell megtenniük egy szerepre való felkészülés érdekében. Például néhány mutatvány, amelyet Tom Cruise maga mutatott be a Mission: Impossible – Utóhatás című filmben, ami olyan veszélyes volt, hogy csak egy ország engedélyezte számára a lehetetlent.

8. Emile Hirsch – Út a vadonba

Az Út a vadonba egy ember igaz történetét mondja el, aki végig túrázta Észak-Amerikát. Emile Hirsch 156 fontot nyomott, amikor a főszerepre kiválasztották. A szerep kedvéért 26 kilót kellett leadnia, így a súlya 115 fontra esett, addigra, amikor a filmnek azt a részét forgatták, ahol a főszereplő Alaszkába ért.

9. Tom Cruise – Mission: Impossible – Utóhatás (2018)

Tom Cruise arról ismert, hogy őrült mutatványokat hajt végre, mindenféle segítség és kaszkadőrök nélkül. Ebben a filmben elképesztően nagy magasságból való ugrást láthattunk tőle. Ő az első színész, aki az eddigi filmtörténelem során ilyen veszélyes ugrást hajtott végre. A mutatvány olyan veszélyes volt, hogy csak egyetlen ország, az Amerikai Egyesült Államok volt hajlandó engedélyt adni rá. A nagy ugrást először egy szélcsatornában gyakorolta, majd 106-szor ugrott ki a repülőgépből, hogy ugrása tökéletes legyen.

10. Michelle Williams és Ryan Gosling – Blue Valentine (2010)

Williams és Gosling egy filmben játszottak a Blue Valentine című filmben. A rendező azt akarta, hogy a színészek a lehető leghitelesebben játsszák el karaktereiket, így a színészpáros a való életben is együtt élt több héten keresztül. Ennek hatására még inkább át tudták élni, át tudták érezni a film mondanivalóját, amitől még valósághűbbnek tűnt a film. Bár igaz, hogy a közös életet csak nappal tudták megoldani, mert Williams esténként mindig hazament a lányához.

//Cornelius//

Ti észrevettétek? Kevesen tudják, hogy 1997-ben Ryan Gosling is szerepelt a Váratlan utazásban (Videó!)

(Via Brightside)

1 2 3