Emma Watson egykori osztálytársai kitálaltak – Aki hozzászólt az iskolában, büntetést kapott

  • 7 hónap ago
  • 2521 Views
  • 1 0
Emma Watson egykori osztálytársai kitálaltak: Aki hozzászólt az iskolában, büntetést kapott

A Harry Potter-filmekkel ismertté vált színésznő a sorozat forgatásakor az oxfordi Headington Schoolban koptatta a padokat, és mint kiderült, osztálytársainak tilos volt zavarni őt az órák alatt vagy a szünetekben.

Azt eddig is sejtettük, hogy Emma Watson nem volt átlagos diák, hiszen miközben a Roxfortban koptatta a padokat, a való életben is helyt kellett állnia, méghozzá egy független lányiskolában. Egykori évfolyamtársai nemrég megszólaltak a közös tanulmányok végzése kapcsán, és elárulták: tilos volt hozzászólni Emmához vagy aláírást kérni tőle, máskülönben büntetőmunkát kaptak vagy elzárták őket tanítás után.

10 híresség, akiket a pénz arra motivál, hogy jobbá tegyék a világot

„Természetesen ha a barátja voltál, beszélgethettél vele, de senkinek nem engedték, hogy csak úgy odamenjen hozzá és autogrammot kérjen vagy ilyesmi. Nem is volt bátorsága hozzá senkinek. Emlékszem, nagyon hivatalos formában közölték ezt velünk, és aki megsértette a szabályt, büntiben találta magát, és ez akkoriban nagyon frusztráló volt.”

– idézi a Mirror egy Lucy nevű lány szavait. Érdekesség, hogy a fent említett intézmény 1915 óta várja a tanulni vágyó lányokat 3 és 18 éves kor között, ahova természetesen Emma Watson is rendszeresen bejárt. Annyi engedményt kapott a forgatások miatt, hogy hétfőként szabadnapja volt, tanárai pedig minden pénteken elküldték neki a leckét. Mindezen túl volt egy magántanára is, aki a forgatási szünetekben átvette vele az anyagot, így mindig felzárkózhatott csoporttársaihoz.

A befektetett munka természetesen meghozta eredményét: ezt követően két neves egyetemen (Brown University, Worcester College) folytatta felsőfokú tanulmányait, 2014-ben pedig angol irodalomból szerzett diplomát.

Szívfacsaró módon emlékezett meg Matt LeBlanc a tragikus körülmények között elhunyt Matthew Perryre

(Via Starity.hu)