10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel ajánlatát

  • 5 hónap ago
  • 8801 Views
  • 1 2
10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel ajánlatát

A “szuperhős-business” napjaink egyik legjobban menő filmes üzletága, ami nem csupán a kategóriába eső filmek bevételi oldala igazol, de az is, hogy egyre nagyobb Hollywood-i sztárok csatlakoznak a Marvel vagy éppen a DC képregényes univerzumaiba, nyilván tetemes összeges cserébe.

9) Jessica Chastain

10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel képregényhős ajánlatát

A Vasember 3 előkészülete alatt több pletyka is felreppent róla, hogy Jessica Chastain is csatlakozik a szereplőgárdához – ha minden igaz, valami tudóst alakított volna – Chastain azonban a Facebook-on üzente meg a rajongóinak, hogy ez mégsem jön össze. “Bocs, hogy ezt kell mondanom, de a Vasember 3 nem fog összejönni. Túl sűrű az időbeosztásom, nem tudom sehova betenni. A sajtó sajnos túl korán jelentette be a hírt. Tudom, hogy sokan szerettetek volna ott látni, sajnálom, hogy csalódást okoztam nektek.” Az ajtót azonban nyitva hagyta: “Remélhetőleg lesz majd egy másik Marvel film a jövőben”. Hát eddig nem volt.

10) Wesley Snipes (Fekete Párduc)

10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel képregényhős ajánlatát

A Fekete párduc mozifilm hosszú évek óta terítéken volt Hollywoodban. Olyannyira, hogy Wesley Snipes 1992-ben bejelentette, hogy megkezdődtek a mozi előkészületi munkálatai. A produkcióhoz maga Stan Lee is csatlakozott, de mivel nem győzte meg a forgatókönyv, 1996-ban végleg leálltak a munkálatok.

+1) Jack Black (Zöld Lámpás)

10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel képregényhős ajánlatát

Zöld Lámpás elég humoros karakter tud lenni, legalábbis mikor éppen úgy tartja kedve, ezért nem meglepő, hogy a Warner próbált volna erre az oldalára építkezni Hal Jordannak. Egy lazább filmet, esetlegesen vígjátékot szerettek volna létrehozni, méghozzá nem másból, mint az egyik legjobb Lámpás sztoriból, az Emerald Dawn-ból (ez volt anno az aktuális eredet sztori). Úgy érezték, hogy mindehhez Jack Black lenne a tökéletes választás a főszerepre, és Robert Smigelt nézték ki, mint rendező és forgatókönyvíró a projekthez.

15 híres színész, akiket idősebb korukban ismertünk meg, pedig egyszer ők is voltak fiatalok

(Forrás)

1 2 3 4