10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel ajánlatát

  • 5 hónap ago
  • 8798 Views
  • 1 2
10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel ajánlatát

A “szuperhős-business” napjaink egyik legjobban menő filmes üzletága, ami nem csupán a kategóriába eső filmek bevételi oldala igazol, de az is, hogy egyre nagyobb Hollywood-i sztárok csatlakoznak a Marvel vagy éppen a DC képregényes univerzumaiba, nyilván tetemes összeges cserébe.

4) Joaquin Phoenix (Doctor Strange)

10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel képregényhős ajánlatát

Joaquin Phoenix nem az a tipikus szuperhős figura, ám az, hogy nem láthattuk még szuperhős szerepben, kizárólag az ő döntésén múlott. A Marvel a Doctor Strange film castingjánál több kiszemelt színészt is megkérdezett a szerepről, Joaquin Phoenix azonban nemes egyszerűséggel nem akarta elvállalni. A Time Out London-nak még nyilatkozott is a dologról, véleménye szerint az ő színészi érzékenysége nem ütközik ezekkel az egy kaptafára készülő franchise-okkal. “Flörtöltem párral az ilyen filmek közül, voltak megbeszéléseim és közel is kerültem, de egyszerűen sosem éreztem, hogy igazán elégedettséggel töltenének el.” – nyilatkozta.

5) Mel Gibson (Odin)

10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel képregényhős ajánlatát

Mel Gibson nevét mát többször kapcsolatban hozták képregényfilmekkel, a színész azonban kategorikusan kifejtette, hogy nem szereti a műfajt. Anno, amikor a karrierje egy kicsit félresiklott a botrányai miatt, Robert Downey Jr. ajánlott fel neki egy lehetőséget a visszatérésre, méghozzá a Marvel Univerzumban. Ő azonban nemet mondott. 2016-ban a Cannes-i filmfesztiválon a Guardian riportere rá is kérdezett, hogy kapott-e már felkérést szuperhős film szerepre,, és a következő választ kapta: “Igen, még jó régen. Thor apját játszhattam volna. De nem vállaltam el.

6) Matt Damon (Daredevil)

10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel képregényhős ajánlatát

Köztudott dolog, hogy Matt Damon és Ben Affleck mindketten imádják Daredevil karakterét, és a Fox Daredevil filmjének főszerepét kezdetben Matt Damon-nak szánták. Ő azonban megszeppent az ismeretlentől, és a szerep végül Affleck-re szállt. Damon egy 2015-ös interjúban beszélt az esetről: “Számunkra mindig is Daredevil volt Nr. 1, ez az a képregény, ami gyerekként olvastunk. De amikor jött a lehetőség, beijedtem. Nem ismertem a rendező korábbi munkát, így bizonytalan lettem. Szóval végül nemet mondtam, Ben pedig megcsinálta.” És azóta is bánja…

1 2 3 4