10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel ajánlatát

  • 5 hónap ago
  • 8800 Views
  • 1 2
10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel ajánlatát

A “szuperhős-business” napjaink egyik legjobban menő filmes üzletága, ami nem csupán a kategóriába eső filmek bevételi oldala igazol, de az is, hogy egyre nagyobb Hollywood-i sztárok csatlakoznak a Marvel vagy éppen a DC képregényes univerzumaiba, nyilván tetemes összeges cserébe.

7) Matthew McConaughey (Ego)

10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel képregényhős ajánlatát

Matthew McConaughey elég jó kiállású, karizmatikus férfi és nem utolsósorban remek színész, így nem meglepő, hogy őt is megkereste már mindkét képregényes kiadó szerepajánlatokkal. 2015-ben a Variety beszámolt róla, hogy McConaughey visszautasított egy nagy Marveles szerepet, arra azonban csak jóval később derül fényt, hogy melyiket: ő játszhatta volna el A Galaxis Őrzői Vol. 2-ben Ego-t, akit végül Kurt Russell alakított. A színész elmondása szerint az Őrzők helyett inkább A setét torony-t választotta, inkább egy potenciális franchise első belépője mellett döntött, mint egy sikeres film folytatásában egy egyszeri szerep mellett.

8) Emily Blunt (Fekete Özvegy)

10 mozisztár, aki visszautasította a Marvel képregényhős ajánlatát

Emily Blunt-ot simán el tudnánk képzelni egy rakás képregényhős szerepében, ő azonban már háromszor is nemet mondott a Marvel felkérésére. A Vasember 2-ben eredetileg neki szánták Natasha Romanov, azaz a Fekete Özvegy szerepét, ám mivel visszautasította az ajánlatot, az Scarlett Johansson-nál landolt, aki azóta is vígan teszi zsebre a csekkeket. Másodszor az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló filmnél Peggy Carter szerepe kapcsán keresték meg Emily Blunt-ot, végül harmadszor a Vasember 3. egyik negatív karakterét játszhatta volna el. Az azóta eltelt 9 évben nem halottunk róla, hogy újabb ajánlatot kapott volna tőlük, amit valahol meg is értünk…

1 2 3 4