10 hollywoodi sztár, aki maga kérte, hogy öljék meg a karakterét

  • 7 hónap ago
  • 9760 Views
  • 0 1
10 hollywoodi sztár, aki maga kérte, hogy öljék meg a karakterét

Van az úgy, hogy egy színész szeretne már valami mást is játszani. Olyan is van, hogy a karakter szempontjából érzi úgy: a csúcson kell abbahagyni. A néző mindenesetre nem érti és sokszor a kedvenc szereplőjének elvesztése felér egy kiadós gyásszal.

(4) Josh Charles, mint Will Garner A férjem védelmében-ben

 Josh Charles, mint Will Garner A férjem védelmében-ben

A női tévénézők egyik kedvenc karaktere, Will Garner a sorozat ötödik évadának kellős közepén lett fatális gyilkosság áldozata. Ez a teljesen váratlan fordulat azért is volt sokkoló, mert azt megelőzően egyetlen fontos karakter sem halt meg A férjem védelmében sorozatban. „Kezdetben rövidtávú szerződésem volt, amit újra és újra meghosszabbítottak. A negyedik év végén lejárt a szerződésem és úgy döntöttem, nem hosszabbítottam meg. Művészi okokból hoztam ezt a döntést, új dolgokat szerettem volna felfedezni – az életemben és a karrieremben egyaránt.

(5) Adewale Akinnuoye-Agbaje, mint Mr. Eko a Lostban

Adewale Akinnuoye-Agbaje, mint Mr. Eko a Lostban

Hónapokon át Hawaiin élni és forgatni nehezebb, mint gondolnánk, és Akinnuoye-Agbaje mindkét szülőjét elvesztette, amíg távol volt. Szeretett volna hazatérni Londonba, és a producerek tiszteletben tartották a döntését. Pedig nekik sem volt könnyű, mert mint később egyikük, Damon Lindelof nyilatkozta, Mr. Ekót eredetileg Locke nagy riválisának szánták.

(6) Harrison Ford, mint Han Solo a Star Warsban

Harrison Ford, mint Han Solo a Star Warsban

A Star Wars nyolc részéből négyben is szerepel Harrison Ford – utoljára a 2015-ös Az ébredő erőben –, de már az eredeti trilógia forgatásakor is úgy érezte, jobb lenne, ha Han Solo feláldozná magát a harcostársaiért. George Lucas azonban nem értett egyet vele, mert úgy látta, nincs jövője a halott Han-akciófiguráknak. Több mint 30 évvel később Han Solo végre méltó módon lelte halálát. „Már 30 éve érveltem amellett, hogy Han Solónak meg kell halnia, nem azért, mert meguntam volna, hanem azért, mert tudtam, hogy az önfeláldozása súlyt és érzelmi töltetet adna a filmnek.

1 2 3 4