10 hollywoodi sztár, aki maga kérte, hogy öljék meg a karakterét

  • 7 hónap ago
  • 9761 Views
  • 0 1
10 hollywoodi sztár, aki maga kérte, hogy öljék meg a karakterét

Van az úgy, hogy egy színész szeretne már valami mást is játszani. Olyan is van, hogy a karakter szempontjából érzi úgy: a csúcson kell abbahagyni. A néző mindenesetre nem érti és sokszor a kedvenc szereplőjének elvesztése felér egy kiadós gyásszal.

(9) T. R. Knight, mint dr. George O’Malley A Grace Klinikában

T. R. Knight, mint dr. George O'Malley A Grace Klinikában

A sorozat készítését több dráma is kísérte, ezek közé tartozott, hogy Knight viszonya elmérgesedett A Grace Klinika kitalálójával és producerével, Shonda Rhimes-szal. A hírek szerint nem volt elégedett azzal, amilyen irányba tartott a karaktere. Végül megkapta, amit kért: az általa alakított sebészdoktort halálra gázolta egy busz.

(10) Charlie Sheen, mint Charlie Harper a Két pasi meg egy kicsiben

Charlie Sheen, mint Charlie Harper a Két pasi meg egy kicsiben

A színész botrányos viselkedését, drog- és alkoholfüggőségét egyre nehezebben viselték a sitcom készítői, ráadásul több nehezen félreérthető utalást is tett rá, hogy ki szeretne szállni a sorozatból. Miután becsmérlően nyilatkozott a sorozat produceréről, Chuck Lorre-ról, a csatorna kitiltotta Sheent a stúdióból, ami azért is volt különösen nagy skandalum, mert ő volt akkor (2011) a legtöbbet kereső tévészínész. A produkció néhány hónapig szünetelt, majd Asthon Kutcher ugrott be Sheen helyére.

10 színész, akik bevállalták egy szerep kedvéért, hogy teljesen felismerhetetlenné váljanak

(Forrás: evamagazin.hu)

1 2 3 4