12 hollywoodi sztár, aki majdnem meghalt forgatás közben

  • 1 év ago
  • 58880 Views
  • 3 6
12 hollywoodi sztár, aki majdnem meghalt forgatás közben

A balesetekért felelős gyártó cég, amelyben Harrison Ford eltörte a lábát, bűnösnek vallotta magát két bűncselekmény miatt. És úgy tűnik, hogy Han Solo, aki akkoriban a Star Wars: Csillagok háborújában szerepelt, szerencsés volt: Andrew Marshall ügyész a bíróságnak elmondta ,,Meg is ölhettek volna valakit. Tény, hogy ez nem történt meg, mert a vészhelyzet meg lett állítva.”

Talán Ford szerencsésnek tartja a karrierjét: a szeretett színész becsületesen megosztja a horzsolásokat, amik a forgatás alatt keletkeznek. De nincs egyedül – itt vannak a leginkább balesetveszélyes és szerencsétlen filmsztárok.

1) Harrison Ford

Harrison Ford

Harrison Ford karakterének Dr. Richard Kimble-nek A Szökevény című filmben láb problémái voltak, mert abban az időben Ford-nak is voltak. A lábában néhány szalag károsodott, amikor az erdőben forgattak, de visszautasította a műtétet, ameddig benne van a filmben és hagyja Kimblet fájós lábbal. Az első Indiana Jones sorozatban Fordnak megsérült a térdében egy ínszalag, mielőtt vérhas alakult volna ki. Az állapota ikonikus jelenetváltozást eredményezett, miután Ford elcserélte a forgatott ostort és kardot egy egyszerű lőfegyverre, hogy még több időt tölthessen a budiban. Ford nem menekült a második Indiana Jones filmben sem, nem maradt sértetlen: a gerince sérült meg.

2) Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

A Rocky sztárjának színpadi karrierje kétszeres sikernek bizonyult, olyan sok sérülést szerzett. Stallone-t a Rocky IV forgatása alatt magas vérnyomás miatt intenzív ellátásra szállították be, miután Dolph Lundgren ütése miatt a szíve megduzzadt. Aztán 2010-ben Stallonénak volt egy fémlemez a nyakában, miután A feláldozhatók című filmben Steve Austen harcolt. Miután 2 évvel később folytatták a forgatást, Stallonénak több műtétre volt szüksége- ezúttal a vállát kellett műteni egy robbanásos jelenet miatt.

3) Peter O’Toole

Peter O’Toole

A brit színészt majdnem megölték, amikor leghíresebb szerepét forgatta, a Thomas Edward Lawrence című filmben, abban a jelenetben, amikor leereszkedett a tevéjéről. Látszólag megsértette a kezét, amikor részegen beütötte az ablakot, valószínűleg ez az ok, amit a sasszemű rajongók észrevehettek az első vonat támadási jelenetében a filmben.

1 2 3 4