8 híres férfi, aki megnyílt mentális állapotáról, ezzel milliókat inspirálva

  • 8 hónap ago
  • 5197 Views
  • 0 0
8 híres férfi, aki megnyílt mentális állapotáról, ezzel milliókat inspirálva

Mindenkivel előfordulhat, hogy depresszióban szenved, de néhány híres férfi elég bátor is volt ahhoz, hogy megnyíljon és beszéljen a szorongásról, vagy más mentális problémáról. Ez kétség kívül inspirál olyan embereket, akik némán szenvednek és félnek megnyílni. Fontos, hogy hangosan beszéljünk, segítséget és kellő esetben kezelést keressünk, hiszen mindenki megérdemli, hogy meghallják és megértsék.

(7) Michael Phelps szerint minden rendben van azzal, ha nincs minden rendben veled.

10 híresség, akik súlyos betegséggel élnek együtt

Az élete egy sportolói álom, de nem sokan tudják, hogy min ment valójában keresztül. Michael Phelps nemrégiben beismerte, hogy ADHD rendellenességben szenved. “Láttam gyerekeket, akikkel mind egy osztályba jártam és a tanárok máshogy kezelték őket, mint engem. Volt egy tanárom, aki megmondta nekem, hogy soha semmiben nem leszek majd sikeres.” A mentális problémákról való felszólalás leginkább nem róla szól, hanem mindig mélyebb jelentőséggel bír. Felhívás arra, hogy ne félj segítséget kérni. Abban a pillanatban, amikor rájössz és elfogadod, hogy ki vagy valójában, minden normális és abnormális jellemződdel, az életed könnyebbé válik. Michael Phelps megtalálta a módját, hogy megbirkózzon állapotával, ahogy mindenki más is képes rá. Nagyon fontos, hogy valaki ott legyen, meghallgasson bennünket.

(8) Chris Evans és a szociális fóbiája

10 híresség, akik utálnak híresek lenni

Egyik interjúban Chris Evans bevallotta, hogy premierek és vörös szőnyeges események előtt mindig szorongása van, úgy érzi magát, mint aki forró szénen sétál. A színész így jellemzi kondícióját és érzelmeit: “Olyan érzés, mint amikor a családdal egy autóban utaztok, majd félre kell húzódni egy rideg parkolóba helyet cserélni. Ott van az összes személyi testőr, meg ilyen emberek. Hirtelen kikerülsz a komfort zónádból. Furcsa. Ilyen kis dolgok is fel tudják borítani az állapotomat.” Azóta a színész terápiára jár, hogy legyőzze instabil állapotát.

A szuperhősök, akik soha nem éreznek félelmet csak a filmekben léteznek. Valójában mind sebezhetőek vagyunk. A tömeg előtti beszédtől, vagy más dolgoktól való szorongás teljesen rendben van és ezen nincs mit szégyenkezni.

//Mink Olívia//

10 híresség, akikről olyan fiatalkori képeket találtunk, amiket még sosem láttál

(via Brightside)

1 2 3 4