8 híres férfi, aki megnyílt mentális állapotáról, ezzel milliókat inspirálva

  • 8 hónap ago
  • 5196 Views
  • 0 0
8 híres férfi, aki megnyílt mentális állapotáról, ezzel milliókat inspirálva

Mindenkivel előfordulhat, hogy depresszióban szenved, de néhány híres férfi elég bátor is volt ahhoz, hogy megnyíljon és beszéljen a szorongásról, vagy más mentális problémáról. Ez kétség kívül inspirál olyan embereket, akik némán szenvednek és félnek megnyílni. Fontos, hogy hangosan beszéljünk, segítséget és kellő esetben kezelést keressünk, hiszen mindenki megérdemli, hogy meghallják és megértsék.

(5) James Franco beismeri függőségeit és depresszióját.

15 híresség, akik jó fejeknek tűnnek, de nagyon nem azok

Milyen gyakran hallasz embereket mentális problémákról és függőségekről beszélni? Nem gyakran, mert ez nem egyszerű, különösen nem egy híres személynek. James Franco megosztotta egy interjúban, hogy nagyon függőség hajlamos személyisége van. Fiatal tinédzserként komoly függőségei voltak annak ellenére, hogy ilyenkor kezdett színészkedni is. 10 éven belül a színész megtört és depressziós volt.

Ugyanabban az interjúban a színész elmondta, hogy új hobbijai lettek. “Új fejezete van az életemnek. Rettentően munka-függő voltam, egyéb dolgok mellett — ezek nem anyagi dolgok, annak már régen véget vetettem — de nemrégiben megváltoztattam az életem, ez pedig a terápiám jelentős része.” – mondta. A művészetek és a sport mindig segített neki legyőzni a nehezebb időket, segített feldolgozni a negatív érzelmeket.

(6) Johnny Depp nyíltan beszél a depresszióról, alkoholizmusról és pénzügyi nehézségekről.

8 híres férfi, aki megnyílt mentális állapotáról, ezzel milliókat inspirálva

Johnny Depp interjúja a  Rolling Stone nevű magazinnal sok embert megérintett, ami nem meglepő. Őszinte volt, nyers és érzelemmel teli. Így fogalmazott: “Olyan mélyen voltam, amilyen mélyen csak lehettem.” Olyan időszakon ment keresztül, amikor nem bírta elviselni a fájdalmat. A szakítása Amber Heard nevű színésznővel, valamint az állandó pénzügyi viszályok akkori menedzserével erősen befolyásolták állapotát. Elkezdett naplót vezetni, ami sokat segített. Ezt mondta: “Vodkával indítottam a napomat, majd elkezdtem addig írni a füzetembe, amíg a könnyektől nem láttam az oldalakat.” Próbált rájönni, hogy mi segíthetne feldolgozni a sok fájdalmat. Johnny Depp rengeteg dologról számolhatna be, ami az életében történt, de a legfontosabb az, hogy beismerte nehézségeit és megpróbálja legyőzni azokat.

1 2 3 4