12 színész, akik egy nemes ügy érdekében börtönbe kerültek

  • 9 hónap ago
  • 8497 Views
  • 2 3
12 színész, akik egy nemes ügy érdekében börtönbe kerültek

A sztárok is tudják, hogy pénzért nem lehet mindent megkapni – így néha hajlamosak ők is átlépni a határt, hogy felhívják az emberek figyelmét egy-egy problémára. Például a Jackass egyik szereplője, Steve-O 30 napos letöltendő börtönbüntetést kapott, miután még nyáron fellázadt a SeaWorld élménypark ellen, mondván kritikán aluli az, ahogy az állatokkal bánnak. Persze a tiltakozása nem volt épp szolid: egy kb. 30 méter magas darura mászott fel, ahová egy felfújható bálnadíszt vitt magával rajta obszcén felirattal, majd még a hatás kedvéért pár tűzijátékot is felengedett.

10. Edward Furlong

Edward Furlong

A Terminátor második részének szereplője egy élelmiszerboltban akart hősies tettet véghezvinni: a még élő rákokat igyekezett szabadon engedni – méghozzá úgy, hogy kivette őket a medencéből. A vegetáriánus PETA- aktivistát a rendőrök vitték el a helyszínről.

11. Steve Buscemi

Steve Buscemi

Az egykor tűzoltóként is dolgozó színész 2003-ban állt ki régi hivatása mellett, mikor 6 New York-i tűzoltóságot is be akartak zárni. Ülősztrájkot folytatott hát egy csoporttal, és megfogalmazta, hogy a tűzoltóságok bezárása az emberek biztonsága ellen irányuló tett – azonban eredményként csak letartóztatást sikerült kicsikarnia.

12. Jane Fonda

Jane Fonda

1970-ben tartóztatták le a hölgyet, amikor is Seattle-ben indiánokhoz csatlakozott, akik szerették volna visszafoglalni területüket. A közvélemény szerint Jane Fonda segítsége nélkül nem alakulhatott volna meg a Daybreak Star Cultural-Education Center sem.

10 egykori filmsztár, akiknek nem jött össze az igazi siker

(Forrás: petofilive.hu)

1 2 3 4