12 filmsztár, aki majdnem életét vesztette forgatás közben

  • 9 hónap ago
  • 67333 Views
  • 7 8
12 filmsztár, aki majdnem életét vesztette forgatás közben

Fulladás, karambol, cápatámadás. Csak, hogy néhányat említsünk azon okok közül, melyek majdnem egy filmsztár életének a végét jelentette.

Sylvester Stallone

Tudod, hogy miért lettek annyira élethűek a Rocky IV. bunyós részei? Mert a színészek igazából verték egymást, ráadásul az utolsó jelenetben, amikor Rocky kikap, a főszereplő igazából megkérte Lundgrent, hogy üssön akkorát, amekkorát csak bír. Végül Stallone megkapta, amit akart, ugyanis egyenesen  a kórházba vitték, ahol nyolc napig volt az intenzíven szívdagadás miatt.

Sylvester Stallone - Rocky IV.

Jennifer Lawrence

Az Éhezők viadala: A kiválasztott című filmnek a forgatásán Jennifer Lawrence majdnem az életet vesztette, amikor Atlantában forgattak. „Szörnyű volt!” – árulta el egy forrás a Showbiz Spynak, majd elmondta, hogy pontosan mi is történt. „A forgatás hirtelen megállt, amikor a ködgép tönkrement és elkezdte okádni a sűrű füstöt, és csak arra eszméltünk föl, hogy Jennifer eltűnt és mindenki pánikba esett.

Jennifer Lawrence - Éhezők viadala: A kiválasztott

A forgatás egy hosszú alagútban volt, ez még nehezebbé tette. A színésznő és kollégái, akik az alagútban tartózkodtak szó szerint elkezdtek fuldokolni, és nem tudtak még menekülni se. A rendezők csak annyit hallottak, hogy a bent lévők köhögnek és fulladoznak. „Egy rendezőasszisztens sikoltott, és mondta, hogy kapcsolják ki a füstgépet és a bent lévők fussanak a szellőző rendszerhez. Az ijesztő percek után a mentőcsapatok megtalálták a csillagot és kollégáit és kihozták őket. Jennifer egy erős lány, de tisztán látszott rajta, hogy a történtek megviselték, ugyanis remegett a félelemtől és erőteljesen szédült” – tette hozzá a forrás. (starity.hu)

Meryl Streep

A Veszélyes vizeken című 1994-es film forgatása közben a háromszorosan Oscar-díjas színésznő beesett a durva sodrású folyóba. Szerencsére Kevin Bacon, akivel együtt forgatták a jelenetet észnél volt, azonnal utána ugrott, és megmentette az életét.

Meryl Streep - Veszélyes vizeken

16 pillanat, amikor emberek felkeresték híres filmek és tévésorozatok helyszíneit

(Forrás: Filmezzünk)

1 2 3 4