12 filmsztár, aki majdnem életét vesztette forgatás közben

  • 9 hónap ago
  • 67327 Views
  • 7 8
12 filmsztár, aki majdnem életét vesztette forgatás közben

Fulladás, karambol, cápatámadás. Csak, hogy néhányat említsünk azon okok közül, melyek majdnem egy filmsztár életének a végét jelentette.

Isla Fisher

A 40 éves színésznő a Szemfényvesztők című filmjének egyik jelenetében azt kellett eljátszania, hogy egy bűvészmutatvány keretében egy vízzel teleeresztett üvegkalitkából akar kiszabadulni, de valami malőr történik, és nem tud. A felvétel során pedig mindez a valóságban is megtörtént vele, hiszen a képsorban főszerepet játszó láncok úgy összegabalyodtak, hogy végzetesen fogva tartották a fuldokló sztárt.

Isla Fisher - Szemfényvesztők

„Nem tudtam kijönni. Mindenki azt hitte, milyen csodálatosan játszom, de igazából tényleg fuldokoltam. Senkinek nem esett le, hogy mindez igazi, és valóban az életemért küzdök” – emlékezett vissza a színésznő, aki több mint három percig volt levegő nélkül a halálos csapdában. Fishernek végül úgy sikerült megmenekülnie, hogy egy kaszkadőr kinyitotta a biztonsági zárat.

Anne Hathaway

A neveletlen hercegnő hercegnője éppen Hawaiin vakációzott 2014-ben, amikor fürdőzés közben elkapta egy olyan erős áramlat, hogy majdnem megfulladt. A színésznő még segítségért tudott kiáltani, és férje ugyan hallótávolságon kívül volt, de egy helyi szörfös meghallotta a kiabálást, és kimentette a vízből.

Anne Hathaway

Johnny Depp

Johnny egy ló miatt került életveszélyes helyzetbe, ugyanis A magányos lovas forgatásán vágta közben leesett a nyeregből. Szerencséjére azonban nem teljesen a földre, hanem úgy, hogy fejjel lefelé lógott a nyeregből, a feje pedig néhány centire volt a száguldó ló patáitól. Ezért inkább úgy döntött, leugrik, mielőtt a ló agyon tapossa a fejét.

Johnny Depp - A magányos lovas

2011-ben szintén volt egy halál közeli „élménye”. Éppen Rumnapló című filmje rendezőjével, Bruce Robinsonnal utazott együtt egy kis repülőn, amikor a gépnek váratlanul leállt a motorja. Az esetből végül nem lett tragédia, mivel sikerült újra életet lehelni a rakoncátlankodó motorba. Depp elmondása szerint egy hosszúra nyúlt, kínos pillanatig csak lebegtek, majd a jármű ereszkedni kezdett – így minden bizonnyal lepergett az élete a szeme előtt.

1 2 3 4