12 filmsztár, aki majdnem életét vesztette forgatás közben

  • 9 hónap ago
  • 67329 Views
  • 7 8
12 filmsztár, aki majdnem életét vesztette forgatás közben

Fulladás, karambol, cápatámadás. Csak, hogy néhányat említsünk azon okok közül, melyek majdnem egy filmsztár életének a végét jelentette.

Kate Winslet

Kate Winslet egyike volt azon keveseknek, akiken nem volt búvárruha a Titanic forgatása közben. Ennek köszönhetően durva tüdőgyulladást kapott, ráadásul az egyik jelenetben ő is majdnem vízbe fulladt. Kate Winslet egyébként, miután majdnem vízbe fulladt, influenzás lett és egy csont elrepedt a könyökében, kijelentette, hogy soha többé nem hajlandó James Cameronnal dolgozni, „hacsak nem keres vele nagyon-nagyon sok pénzt.

Kate Winslet - Titanic

Tracy Morgan

2014 júniusában New Jersey-ben Tracy Morgan limuzinjába belehajtott a Walmart egyik, 18 kerekű kamionja, amelynek a sofőrje 28 órája nem aludt. A balesetben Morgan egy régi jó barátja meghalt, három másik utasa megsérült, neki pedig olyan súlyos agysérülése lett, hogy nyolc napig kómában volt. Megsérült ezenkívül a combcsontja, több bordája és szinte minden csont az arcában.

Tracy Morgan

Az orvosok először azt hitték, nem is fogja túlélni a szörnyűséget, amikor pedig magához tért, hat napig nem látott semmit. Újra meg kellett tanulnia beszélni és járni, 2015 októberében azonban szerencsésen visszatért. Azóta megint vállal stand-up fellépéseket, és több filmje is kijött, illetve bemutatásra vár.

Jason Statham

Az akciósztár majdnem vízbe fulladt a Feláldozhatók 3 forgatásán, amikor az autójában elromlott a fék, így egyenesen a Fekete-tengerbe száguldott, de szerencsére egy igazi akcióhőshöz méltóan még időben kiszabadult a süllyedő kocsiból.

Jason Statham - Feláldozhatók 3

1 2 3 4