10 híresség, akinek a gyermekéről még biztosan nem hallottál

  • 6 hónap ago
  • 16472 Views
  • 1 1
10 híresség, akinek a gyermekéről még biztosan nem hallottál

A hírességek életét nyomon követi az egész világ. Bálványozhatjuk őket és rajonghatunk értük, ugyanakkor fintoroghatunk rájuk is. Mindenkinek mások a kedvencei. Ez így van rendjén. A sztárok is csak emberek. Furcsa mód vannak olyan dolgaik, amikről kevesen tudnak.

Mutatunk nektek pár hírességet, akik gyermekeiről szinte semmit nem tudunk, ugyanis sikerült elkerülniük a médiák kereszttüzét.

1) Isabella Cruise

Isabella Cruise

Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott lánya. Elhagyta Amerikát és Londonban élt, miután szülei elváltak. A Vidal Sassoon Akadémián fodrászként végzett. Sosem használta a híres szülők nevét. Most pólómintákat tervez.

2) Chaz Bono

Chaz Bono

Cher és Sonny Bono gyermeke Chaz Bono, Chasity-ként látta meg a napvilágot, de úgy döntött, hogy megváltoztatja a nemét. Próbálkozott mindenfélével. Zenével, színészettel de igazán sikeres sosem lett. Az American Horror Story hetedig évadjában szerepelt.

3) Petra Ecclestone

Petra Ecclestone

Bernie Ecclestone lánya szereti az apja pénzét költeni. Los Angelesben egy 85 millió dolláros kastélyt vásárolt, apja pénzéből. London egyik híres divatiskolájában tanult. Saját márkája van.

1 2 3 4