12 színész, akiket a 90-es évek óta nem láttunk gyakran a képernyőkön

  • 1 év ago
  • 1456 Views
  • 0 0
12 színész, akiket a 90-es évek óta nem láttunk gyakran a képernyőkön

A karrierváltások rendkívül gyakoriak az életben és még a hírességek is képesek rá. Sokuk egy új sebességre kapcsoltak és új szenvedélyt kezdtek űzni. Vannak olyan színészek, akik más területen próbálták ki magukat vagy éppen egy másik projektbe kezdtek bele, azonban egyik sem volt olyan sikeres, mint azok a műsorok, amelyekben egykor szerepeltek.

Ezek a karrierváltások arra figyelmeztették a nézőket, hogy sosincs késő új hobbit vagy szenvedélyt elkezdeni.

1) Moises Arias

Moises Arias a Hannah Montana című Disney sorozatban szerezte meg a hírnevét, de hosszú utat tett meg azóta. Arias színészi projektek széles skálájával voltak elfoglalva. Ebbe bele lehet érteni A semmi közepén sorozatot, illetve a Végjáték című filmet. Az szoros időbeosztása ellenére még mindig talál időt a fotózásra.

2) Mara Wilson

1990-ben Mara Wilson volt Hollywoodban az egyetlen emlékezetes gyereksztár. Olyan filmekben játszott, mint például a Matilda, a Csoda a 34. utcában, illetve Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című filmekben, ahol Matilda minden ember magával ragadta a szívét. 13 évesen azonban eltűnt a rivalda fényből, mivel elérte a sikere csúcsát. Felnőttként visszatért a színészkedéshez, azonban kevesebb projektet vállalt. Napjainkban 36 évesen továbbra is elbűvöli a közönséget tehetségével.

3) Edward Furlong

Edward Furlong hollywoodi útja ott kezdődött, amikor szerepet kapott John Connorként a Terminátor 2-ben. Azóta Furlongnak sok ingadozása volt, de az elmúlt években folyamatosan visszatér. A rehabilitációja után, 2013-ban több kisebb projektben is részt vett, ilyenek voltak a Renegátok, a Reunion, az Ébredés, és egy Star Trek film. Azonban nem vesztette el a filmek iránti szenvedély érzését és a mestersége iránti elkötelezettsége nyilvánvaló legutóbbi projektjein. Furlong máris 3 projekt készülődésében van benne: Charlie’s Horse, Karma és The Endless Whispers című filmekben. Ezeket a filmeket már nagyon várják a Furlong rajongói, hogy végre újra láthassák a képernyőkön.

4) Jason Earles

Jason Earles-t leginkább a Hannah Montana című Disney sorozat miatt ismerhetjük, Jackson szerepében. A sorozat sikerének az ellenére, Earles nem számított arra, hogy ilyen nagy lesz a sikere. Évekkel később Earles visszatért a Disney gyökereihez és szerepelt a Szerelmes hangjegyek című sorozatban.

1 2 3