10 színész, akik teljesen más életkorban mutatkoztak a filmekben, mint ahány évesek voltak valójában

  • 10 hónap ago
  • 1168 Views
  • 0 0
10 színész, akik teljesen mást életkorban mutatkoztak a filmekben, mint ahány évesek voltak valójában

A filmek szereplői, ha a korukról van szó néha megtévesztenek. A tehetséges színészek gyakran vállalnak el olyan szerepeket, ahol a karakter fiatalabb vagy idősebb náluk, ezzel is bemutatva a képességeiket. A felnőttektől a tinédzser-gyerekszerepekig a film varázsa felejthetetlen módon kelti életre a karaktereket.

5) John Franklin, Isaac Chroner szerepét játszotta A kukorica gyermekei című filmben

John Franklin legnagyobb siker szerepe Isaac Chroner volt az 1984-ben kijött A kukorica gyermekei című filmben. Franklin meggyőző 12 éves gyereket játszó karaktere kritikai dicséretet kapott. A film egy hatalmas sikernek örvendett és klasszikussá vált a horror műfajában.

John Franklin 25 éves volt, amikor egy 12 éves gyereket játszott el.

6) Winona Ryder mint Susanna Kaysen az Észvesztő című filmben.

Az 1999-es Észvesztő című filmben Winona Ryder, Susanna Kaysen karakterét játszotta el, aki 1960-ban egy fiatal lányként bekerült a pszichológiai intézetbe. Ryder 27 éves volt a film készítése alatt éppen emiatt meggyőzően tudta alakítani karakterét, aki 18 vagy 19 év körüli lehetett. Ha megnézed ezt a filmet, akkor sokat tanulhatsz a mentális szenvedésektől, amin sok ember keresztül megy.

Winona Ryder 27 éves volt, amikor egy 18-19 éves lány karaktert kellett eljátszania.

7) Lucy Hale, Aria Montgomery szerepében a Hazug csajok társasága című sorozatban.

2014-2015 között a Hazug csajok című sorozat 5. évadját forgatták, amikor is Lucy Hale játszotta Aria Montgomery 18 éves lány szerepét. Hale 25 éves volt a sorozat forgatása közben. Érzelmileg lenyűgöző alakítása miatt széles körű elismerést kapott. A Hazug csajok egy széles körben elismert sorozat volt egy időben.

Lucy 25 évesen játszott el egy 18 éves lány szerepét.

1 2 3