10 színész, akik teljesen más életkorban mutatkoztak a filmekben, mint ahány évesek voltak valójában

  • 10 hónap ago
  • 1154 Views
  • 0 0
10 színész, akik teljesen mást életkorban mutatkoztak a filmekben, mint ahány évesek voltak valójában

A filmek szereplői, ha a korukról van szó néha megtévesztenek. A tehetséges színészek gyakran vállalnak el olyan szerepeket, ahol a karakter fiatalabb vagy idősebb náluk, ezzel is bemutatva a képességeiket. A felnőttektől a tinédzser-gyerekszerepekig a film varázsa felejthetetlen módon kelti életre a karaktereket.

Mint azt már mindannyian tudjuk, a kor csak egy szám éppen ezért ezeknek a filmeknek a színészei remekül tudják a dolgukat végezni. A rendezők ezért sem figyelnek arra, hogy olyan embert válasszanak a szerepre, aki pont abban az életkorban van, mint a karakter.

1) Angelina Jolie, Queen Olympiasként szerepelt a Nagy Sándor, a hódító című filmben.

A 2004-ben játszott Nagy Sándor a hódító című történelmi dráma filmben Angelina Jolie szerepelt Quenn Olympias szerepében, mint az édesanyja Nagy Sándornak, akit pedig Colin Farrell testesített meg. Jolie Oscar díjas előadása Olympiasként nagyon nagy hírnévre tett szert. A film olyan sztárszereplőkkel büszkélkedhetett, mint például Antony Hopkins, Jared Leto és Rosario Dawson.

Angelina 29 éves volt, amikor Colin Farrell karakterének az édesanyját játszotta el.

2) Gwyneth Paltrow, Tracy Mills szerepében a Hetedikben

Gwyneth Paltrow, Tracy Mills karakterét játszotta, aki a Brad Pitt karakterének Detective david Mills volt a feleség, az 1995-ben kijött pszichológiai thrillerben. Ez egy nagyon fontos pillanat volt a karrierjében. Paltrow teljesítményét, illetve a közte és a Pitt között kialakult kémiát nagyon dicsérték a kritikusok. A Hetedik egy klasszikus filmmé vált, illetve a mai napig a rajongók kedvence.

Gwyneth Paltrow csak 22 éves volt, Brad Pitt pedig 32.

3) Tony Collette játszotta Lynn Sear karakterét a Hatodik érzék című filmben

Toni Collette, Lynn Sear karakterét játszotta el, az 1999-ben kijött horrorfilmben, a Hatodik érzékben, ami egy nagy pillanat volt a karrierjében. A fiatal kora ellenére Collette előadásmódja kritikusok által elismert lett és egy klasszikus filmmé vált ebben a kategóriában. A film, amit M. Night Shyamalan rendezte 670 millió dollár bevételt ért el világszerte.

Toni Collette 26 éves volt, amikor egy 9 éves gyerek anyját játszotta el.

4) Margot Robbie A Wall Street Farkasa című filmben Naomi Lapagalia karakterét játszotta.

10 improvizált jelenet, ami annyira jól sikerült, hogy benne hagyták a filmben

2013-ban játszott A Wall Streer Farkasa című film kasszasikert ért el. Margot Robbie játszotta Naomi Lapaglia karakterét, aki Leonardo DiCaprio által játszott Jordan Belfortnak volt a felesége. A Film, amit Martin Scorsese rendezett, 392 millió dollár bevételre tett szert és még egy Oscar díjra is jelölték.

Margot Robbie 22 éves volt, amikor egy 25 vagy 35 éves nő szerepét játszotta.

1 2 3