10 színész, akik a való életben sokkal barátságosabbak, mint amilyennek a vásznon ismerjük őket

  • 10 hónap ago
  • 1251 Views
  • 0 0
10 színész, akik a való életben sokkal barátságosabbak, mint amilyennek a vásznon ismerjük őket

Még a legkeményebb szívű ember is lehet való életben kedves. A színészek többsége ezen a listán olyan szerepet vállaltak, amelyek a személyiségüknek teljesen az ellentéte.

Ne hagyjuk, hogy a kinézetük megtévesszen minket.

1) Danny Trejo

Dany Trejo leginkább gonosz szerepeket szokott vállalni. Nagyon jól áll neki a rossz fiú szerepe, azonban a való életben teljesen más személyisége van. Arra használja a hírességét, hogy pozitív példát mutasson különböző jótékonyságokon keresztül, ami egy rendkívül jó emberré változtatja.

2) Dwayne Johnson

A kemény Dwayne Johnson mögött igazából egy nagyon aranyos férfi áll. A kedvenc jelenete az volt, amikor egy apuka szerepet játszott. Ez a színész mindent megtenne a 3 lánya érdekében. A Szikla nem fél megmutatni az igazi énjét az interneten.

3) Jamie Dornan

Jamie Dornan az egyik legvonzóbb férfi a képernyőkön. Azonban lehet, hogy ez a magabiztosnak tűnő srác fél a reflektorfényben. Ez a tény azt is bizonyítja, hogy ez a színész is igazából közülünk való.

4) Bryan Cranston

Bryan Cranston sokszínű és rossz fiú is lehet az akció filmekben. Azonban a való életben egy rendkívül nyugodt ember. Egy nyugodt, vicces ember és soha nem felejti el, hogy honnan is jött.

1 2 3