12 híresség, akiknek rendkívül érdekes étkezési szokásuk van

  • 10 hónap ago
  • 1662 Views
  • 0 0
12 híresség, akiknek rendkívül érdekes étkezési szokásuk van

Fiatal korunkban rengeteg új és érdekes ízt felfedezünk. Azonban ahogyan nővünk egyre jobban változik az ízlésünk, vagy azt is érezhetjük, hogy meg kell változtatnunk az adott szokásunkat különböző okok miatt.

Ez lehet azért, mert éppen meg akarjuk tartani az alkatunkat vagy éppen sportolók vagyunk.

1) Selena Gomez

Selena Gomez (Zack és Cody élete)

A híres énekesnő felfedte pár évvel ezelőtt azt a titkát, hogy texasi módon szereti a popcornt. Úgy néz ki, hogy vesz egy zacskó popcornt, majd tesz hozzá egy kis sót és Tabascot és végül savanyú uborka levével leönti. Ezután jól felrázza a zacskót addig, amíg nem szívja magába az öntetet.

2) Tessa Thompson

12 híresség, akiknek rendkívül érdekes étkezési szokásuk van

A tehetséges színésznő azt mondta, hogy még sohasem evett hamburgert és ez nem azért van, mert nem szereti a húst. Azt is elárulta, hogy nemrég próbálkozott először csak a tojással és nem volt annyira lenyűgözve tőle. „Nekem nem jöttek be annyira.” A kedvenc étele az a krumpli.

3) Jessica Alba

Alba nagyon szenved az alacsony vérnyomástól és az alacsony vércukorszinttől. Ezért kell rózsaszín sót adnia a vizébe, hogy pótolja a hiányzó nátriumot, hogy ne érezze magát rosszul napközben.

4) Shailene Woodley

Shailene Woodley

Ez a színésznő attól híres leginkább, hogy természetesen próbálja élni az életét és ezek a taktikák a diétájában is megjelennek. Az interjú közben elmagyarázta, hogy miért eszik agyagot. „AZ agyag az egyik kedvencem mivel, ha megnézed rendkívül sok kultúrában esznek az emberek agyagot szinte napi szinten.”

1 2 3