10 színész, akiknek filmjei drasztikusan megosztották a kritikusokat és a közönséget

  • 12 hónap ago
  • 908 Views
  • 0 0
10 színész, akiknek filmjei drasztikusan megosztották a kritikusokat és a közönséget

Adam Sandlertől Tyler Perryig az alább felsorolt színészek filmjeiről mindig megoszlanak a vélemények a kritikusok és a közönség között. Az Amazon TV-sorozat, A végső lista tökéletes példa erre, mivel a műsor lenyűgözte a közönséget, ám a kritikusoknak csalódást okozott. Ez csak egy példa arra, hogyan tud ennyire megoszlani a vélemény média és nézők között. Figyelembe vehetjük mások véleményét is, de az egyetlen biztos módja annak, hogy magunk is véleményt tudjunk alkotni az az, ha magunk is megnézzük a filmet. A legtöbb színész olyan szerepet vállal, amit szívesen eljátszik, de a végeredményt a kritikusok egy része megdicséri, másik része elégedetlenségről nyilatkozik.

Néhány színész, például Morgan Freeman és Tom Hanks kimagasló dicséreteket kaptak teljesítményükért. Számtalan olyan színész van, akiket a kritikusok kritizálnak, de a nagyközönség ennek ellenére szereti őket. Íme 10 színész, akiknek filmjei megosztották a kritikusokat és a nagyközönséget.

10. Adam Sandler

Valószínűleg az első ember, aki eszünkbe jut, amikor a kritikusok és a közönség megosztottságára gondolunk, Adam Sandler, aki hollywoodi legendának számít a vígjátékok világában. Sandlernek soha nem volt szerencséje a kritikusokkal egészen a legújabb dráma filmjéig. Annak ellenére, hogy Sandler filmjei jóval több mint 3 milliárd dollárt kerestek belföldön, amivel minden idők egyik legjobban jövedelmező színésze lett, a kritikusok ennek ellenére sem tisztelik a Sandler által kiadott vígjátékokat. Legyen szó Billy Madison – A dilidiákról vagy A vizesnyolcasról, Sandlert a kritikusok továbbra sem igazán támogatják, ennek ellenére több millió hűséges rajongója van.

9. Marlon Wayans

Az első két Horrorra akadva filmekből, valamint a Hátborzongat-Lak franchise-ból ismert Marlon Wayans színész és rendező is egyben. Egyik legsikeresebb/ikonikus filmje, a Feketék fehéren óriási sikert aratott a mozikasszáknál, és kultikus klasszikussá is vált. Sok rajongó rendszeresen idézte őt, míg a kritikusok kevésbé voltak lenyűgözve, így elképesztő, de csak 15%-ot kapott a Rotten Tomatoes-on. Míg Wayanst ritkán emelik ki a kritikusok, továbbra is forgat és olyan filmeket készít, és olyan filmekben játszik, amelyek örömet okoznak hűséges rajongóinak.

8. Jennifer Love Hewitt

Bár Jennifer Love Hewitt karrierje némileg hanyatlott az elmúlt 20 évben, ennek ellenére számos népszerű filmben szerepelt az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején. A Tudom, mit tettél tavaly nyáron és a Szívtiprók között Hewitt tartotta a tőlemegszokott színvonalat, milliókat keresve az élőszereplős Garfield filmmel. De sajnos filmválasztásai és tehetsége soha nem győzték meg a kritikusokat, és Hewittet általában elutasítják korabeli általános színész címen.  A 9-1-1-es teljesítményéért szerencsére jobb kritikákat kapott.

7. Jessica Biel

Jessica Biel egy újabb sztár, aki szinte ragyog a közönség szemében, ennek ellenére mégis úgy tűnik, nem felel meg a kritikusok elvárásainak. Biel egyik legnépszerűbb filmje a Penge – Szentháromság volt, ami abszolút bukást hozott a kritikusok körében, és azonnal „Minden idők legrosszabb filmjei” listára került. Filmjeinek túlnyomó többségét a kritikusok lehúzták, kivéve A mágust, amelyet a kritikusok is elismertek és ami a mozi bevételében is meglátszott. Biel karrierje újjáéledt az új Candy című sorozatban, amelyben ő a főszereplő, és számos kritikai dicséretet is kapott. Ez lehet az a fordulat, amelyben Biel olyat tudott adni, ami a kritikusok előtt is megállta a helyét.

1 2 3