10 színész, akik még soha nem teljesítettek rosszul

  • 11 hónap ago
  • 2084 Views
  • 0 0
10 színész, akik még soha nem teljesítettek rosszul

A következetesség a kulcsa a nagyszerű művészeknek, és ezek a színészek a valaha volt legkövetkezetesebb színészek közé tartoznak. A színészet nem mindenkinek való. Ez egy olyan mesterség, amelynek elsajátítása nem csak több ezer óra gyakorlást igényel, hanem rengeteg összpontosítást és elszántságot is. Csak a legjobbak legjobbjai kaphatnak szerepet olyan játékfilmekben, amelyet a világ minden táján bemutatnak. És még kevesebben részesülnek abban a megkülönböztetésben, hogy hivatalosan is elismerik őket a művészeti ághoz való hozzájárulásukért díjátadó ünnepségeken. Ennek ellenére van egy még válogatottabb csoport a színészeknek és színésznőknek, akiket az a megtiszteltetés ért, hogy transzcendensen nagyszerűnek ismerik el őket, azaz olyan jók, hogy azt lehet látni, hogy eddig még soha nem nyújtottak rossz teljesítményt.

3. Humphrey Bogart

Humphrey Bogart és Lauren Bacall

Humphrey Bogart azon egyszerű okból érdemli ki helyét ezen a listán, mivel nemcsak egyszerűen jó színész volt, hanem minden egyes jelenetet képes volt a végletekig kimeríteni és ezzel együtt a maximumot hozni. Már a puszta látványa is jó érzéssel töltötte el a nézőt. Amikor Bogart a legkarizmatikusabb embert mutatta be (A máltai sólyom), akkor szemmel látható volt elképesztő tehetsége. Remek alakítása volt például a Nicholas Ray által rendezett Magányos helyen-ben is. A színész mindent beleadott teljesítményeibe, azért is felejthetetlen, így emléke sokáig megmarad emlékeinkben.

2. Anthony Hopkins

Anthony Hopkins 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Az Anthony Hopkinshoz hasonló hosszú és széleskörű karriert befutó embert még nem igazán láthattunk, aki olyan változatos filmes megjelenéssel rendelkezik, amivel nem sokan büszkélkedhetnek rajta kívül. Még a legmegkérdőjelezhetőbb előadásaiban is nehéz kijelenteni, hogy rossz lenne benne, ilyenkor inkább a neki szánt szerep nem volt a legjobb választás. A legfontosabb dolgot azonban szem előtt kell tartanunk, méghozzá azt, hogy minden más esetben Hopkins az egyik legjobb színész, akit valaha is láthattunk. Ugyanolyan tökéletesen játszotta Hannibal Lecter karakterét A bárányok hallgatnak-ban, mint a Drakula című filmben Van Helsing grófot, vagy a Thorban a nagy Odint. Szerepei iránti csodás elkötelezettsége mindig érdekes előadásokat eredményez és minden filmjéből a maximumot hozza ki. Hopkins filmjei tipikusan olyan projektek, amiket többször is megnézünk. Ő egy életre szóló tehetség.

1. Jessica Chastain

10 színész, aki hihetetlen mód képes volt átváltozni egy szerep kedvéért

Chastain minden területén kreatív, egy tökéletes profi és mindig olyan előadásokat nyújt, amelyek időnként teljesen váratlanok, de pontosan azt adja, amit az adott filmszereptől elvárnak. Ereje és karizmája olyan filmszerepekben teljesedik ki, mint a Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza, vagy a Tammy Faye szemei, mely alkotásaival napjaink egyik legeredményesebb színésznőjévé teszi őt, még akkor is, ha olyan alábecsült szerepeket is kapott, mint az Elit játszma, vagy a Bíborhegy. Az jelképezi nagy tehetségét, hogy nem riad vissza attól, hogy a jelenet kedvéért néha megcsináljon néhány furcsa dolgot. Nem hiába kapta azt a nevet Chastain, ami a „nagy színésznő” rövidítése.

//Cornelius//

Így néznének ki a filmek speciális effektek nélkül

(Via movieweb.com)

1 2 3