10 színész, akik még soha nem teljesítettek rosszul

  • 11 hónap ago
  • 2085 Views
  • 0 0
10 színész, akik még soha nem teljesítettek rosszul

A következetesség a kulcsa a nagyszerű művészeknek, és ezek a színészek a valaha volt legkövetkezetesebb színészek közé tartoznak. A színészet nem mindenkinek való. Ez egy olyan mesterség, amelynek elsajátítása nem csak több ezer óra gyakorlást igényel, hanem rengeteg összpontosítást és elszántságot is. Csak a legjobbak legjobbjai kaphatnak szerepet olyan játékfilmekben, amelyet a világ minden táján bemutatnak. És még kevesebben részesülnek abban a megkülönböztetésben, hogy hivatalosan is elismerik őket a művészeti ághoz való hozzájárulásukért díjátadó ünnepségeken. Ennek ellenére van egy még válogatottabb csoport a színészeknek és színésznőknek, akiket az a megtiszteltetés ért, hogy transzcendensen nagyszerűnek ismerik el őket, azaz olyan jók, hogy azt lehet látni, hogy eddig még soha nem nyújtottak rossz teljesítményt.

6. John Goodman

John Goodman

Az elmúlt 40 év egyik legmegbízhatóbb karakterszínésze John Goodman, aki minden egyes szerepében a legjobbat nyújtja. A Coen-testvérek filmjeinek szinte kezdetek óta állandó szereplője, Goodman pedig élvezi, hogy eljátszhatja azt a fura, ostoba, egyben elragadó karaktert. Az olyan filmjei után, mint a Cloverfield Lane 10, vagy a Szörny Rt.-ben nyújtott alakításai során is sikerült megmaradnia titokzatosnak és teljesen önzetlen előadónak. Nehéz elképzelni bárki mást Sully szerepében vagy az Inside Llewyn Davisó kábítószer-függő zenei producerének, de szerencsére Goodmanünk gondoskodik arról, hogy ezek a szerepek kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket.

5. Viola Davis

11 színész, akik azután jutottak a csúcsra, miután már mindenki lemondott róluk

A színesbőrűeknek rendkívül nehéz dolguk van a filmiparban. Még akkor is, ha képesek áttörni azt a bizonyos láthatatlan vonalat és szerepelni a nagy fellépéseken, így ritkán kapnak elismerést díjakkal jutalmazva. Nos, mivel Ő nő és színes bőrű is egyben, kemény munkájának gyümölcseként olyan remek szerepeket és elismeréseket kapott, amikre ritkán van példa.Viola Davis azon kevesek közé tartozik, akiknek sikerült legyőzni minden akadályt, és elismert filmsztárrá válni. Davis azon kevesek egyike a történelemben, aki elnyerte az EGOT megtiszteltetését, és az egyik legnagyobb tehetség, akit a filmipar valaha látott.

4. Denzel Washington

10 Denzel Washington film, amit mindenképpen látnod kell

Szinte klisé azt állítani, hogy Denzel Washington minden idők legnagyobb színésze. Tehetsége már több mint 40 éve tarol és már 60 színészi krediten keresztül bemutatkoztak filmjei a világban, ennek ellenére mégis úgy tűnhet, hogy Washingtont nem dícsérhetjük elégszer. Bármely generációból kevés színész volt képes arra a mindenre kiterjedő tehetségre, amivel Ő rendelkezik: a Spike Lee-szerepektől A védelmezőig. Denzel soha nem teljesített alul és nehéz lenne megmondani, hogy egyáltalán nyújtott-e valaha is közepes teljesítményt. Hosszú pályafutása és Hollywood keresztapja státusza bizonyítja, mennyire tartós és időtálló a munkája. Washington az egyik leginkább megalkuvást nem tűrő tehetség filmjeiben, akit sokoldalúsága miatt szeretünk.

1 2 3