10 alkalom, amikor a hírességek keményen reagáltak egy interjúztatás közben

  • 11 hónap ago
  • 932 Views
  • 0 0
10 alkalom, amikor a hírességek keményen reagáltak egy interjúztatás közben

A különleges hírek megszerzése érdekében a riporterek és a tévések rendszerint tesznek fel különféle kellemetlen kérdéseket a színészeknek és a zenészeknek. Azonban néha túlzásba viszik, mivel a színészek zavarba jönnek, vagy éppen idegesek lesznek.

Azonban a hősök, akiket lent megemlítettük sikerült nekik kijönni ebből a csapdából és visszaválaszolni egy frappáns választ.

(1) Scarlett Johansson-t nem riasztotta el egy fehérneművel kapcsolatos kérdés

7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

Egy interjúban, ahol a Bosszúállók című film miatt készült megkérdezték, hogy viselt-e valamilyen fehérneműt a legutóbbi ruhája alatt. Azonban a színésznő egyből azt válaszolta rá, hogy „Te vagy az 5. ember, aki ezt kérdezi”. Az interjús próbálta kimagyarázni magét, de Scarlett folytatta, „Mi folyik itt? Mióta illendő más fehérneműjéről kérdezősködni?”

(2) Jonah Hill-t nem érdekli, ha a súlyáról érdeklődnek.

10 híresség, aki megszabadult fölöslegeitől és sokkal jobb formában van, mint valaha!

Jonah Hill sajtótájékoztatója közben egy riporter nem bírta ki, hogy ne kérdezze meg a súlyáról. Hill erre azt válaszolta, hogy pont most kezdte el az egészséges életmódot, azonban a riporter folytatta, „Még mindig dagadt srácnak becéznek amikor mész partiba, vagy bárhova máshova?” Hill elképedve nézett a kérdés miatt és mosolyogva azt kérdezte, „Van ennél okosabb kérdésed is?”

(3) Anne Hathaway egyértelműen nem akar beszélni a testéről.

5) Anne Hathaway

Anne Hathaway éppen egy interjút adott az egyik filmről, A sötét lovag című filmről, azonban valamilyen oknál fogva a riportert nagyon érdekelte a „Macskanő” stílusú öltözete, így megkérdezte:” A testhezálló macskanő stílusú jelmez a tökéletes testet jelenti. Mik voltak a fitnesz sémáid, amiket követtél a diétában feladatokban, vagy éppen másban?” Először Hathaway próbálta elterelni a témát, mivel nem érdekelte. Aztán elkezdett viccelődni, hogy Batman jelmeze jóval kényelmetlenebb volt, mivel a színész fülét is eltakarta. Azonban a riporter tovább kérdezősködött. Végül Anne-nél betelt a pohár és visszakérdezett, „Leszeretnél adni pár kilót? Ez a probléma? Pedig tök jól nézel ki!” A riporter próbálta kimagyarázni magát, de Anne folytatta, „Muszáj erről beszélnünk. Bele szeretnél férni a Macskanő jelmezbe? 10 hónapba kerülne neked.”

(4) Paris Hilton tudja hogyan kell befejezni egy kellemetlen beszélgetést.

3. Paris Hilton

Egy interjú közben Paris Hilton a riporteresnek éppen a hírnév nyugtalanító következményeiről beszéltek, a követést beleértve. Azt is felfedte, hogy próbálja úgy beállítani magát, mint egy buta szőke, kislány hangon. Hirtelen a riporter elkezdett kérdezni Kim Kardashian-ről, illetve arról, hogy irigy-e a népszerűsége miatt. Amikor azt a választ kapta hogy „nem”, akkor tovább kérdezett, „Sose aggódtál amiatt, hogy a te pillanatod elmúlt?” Paris úgy gondolta, hogy nem érdemes tovább folytatni ezt a beszélgetést, ezért fogta magát és elment.

1 2 3