11 dolog, amit Hollywood elhitetett velünk a szülésről, pedig távolról sem igaz

  • 12 hónap ago
  • 2321 Views
  • 0 0
11 dolog, amit Hollywood elhitetett velünk a szülésről, pedig távolról sem igaz

A filmek és a sorozatok gyakran bizonyos dolgokat rózsaszín napszemüvegen keresztül mutatnak be, ami befolyásolhatja a gondolkodásunkat bizonyos dolgokról. Szóval amit látunk filmekbe, azokat nem szabad mind elhinni.

9) A szülés után úgy néznek ki a filmben a nők, mintha akkor léptek volna ki a szépségszalonból.

Az, hogy tökéletes sminked és hajad van szülés közben az egy nagy tévedés. A nők a kórházban rengeteg dolgon mennek keresztül. Ilyen például a stressz, illetve a legtöbb energiát ilyenkor adják ki magukból, így állítólag nem nézhetnek ki hibátlanul szülés után.

10) A babák tisztán születnek meg, és óriásiak

Amikor a kisbaba végre megszületik a filmekben, rózsaszínnek és kövérnek tűnnek, illetve ragyognak a tisztaságtól. Ez azért is lehet mert akkor már a kisbabák több naposak. Habár a valóságban a babák magzatvízzel és vérrel borítva születnek. Az orvosi csapat ezután megkezdi a baba megtisztítását, és csak a vernix anyag (az újszülötteket védő anyag) marad meg, amely felhalmozódik a háton. Később az első pár fürdés után eltűnik.

11) A felépülés azonnali és az anyuka hasa varázsütésre eltűnik.

A valóságban a has nem húzódik vissza olyan gyorsan, és a felépülés a szülés után több időt vesz igénybe. Néha hónapokig tart az, hogy a nők visszanyerjék eredeti alkatukat, vagy éppen soha nem történik meg. A film úgy mutatja be ezt a jelenséget, hogy az anyák már rögtön mennek is dolgozni, illetve rendkívül divatos ruhákat viselnek.

//Manó Málna//

10 alkalom, amikor hírességek a vörös szőnyegen tiszteletüket tették híres szerepeiknek

(Via Brightside)

1 2 3