15 fantasztikus film, ami felér egy motivációs tréninggel!

  • 1 év ago
  • 22564 Views
  • 3 4
15 fantasztikus film, ami felér egy motivációs tréninggel!

Filmnézés közben egy teljesen más ember bőrébe bújhatunk bele és elleshetjük az életének inspiráló, és motiváló mozzanatait. Hoztunk 10 filmet, ami téged is inspirál majd arra, hogy motiváltabb, sikeresebb vagy éppen erősebb legyél az életben.

Először talán nem is veszed észre, de ezekből a filmekből tanulhatsz, és erőt is meríthetsz! Elő a nasival, este jöhet a mozizás a kanapén!

1) Good Will Hunting (1997)

Good Will Hunting (1997)

Will Hunting (Matt Damon) Dél-Boston munkásnegyedében él. Keményen dolgozik, amikor éppen nem valamelyik bárban iszik vagy nem kerül valami bajba. Soha nem tanult egyetemen, de fotografikus memóriájának közsönhetően megoldhatatlannak tűnő matematikai feladatokat old meg. Egy újabb kocsmai verekedés után azonban nem tud kibújni a büntetés alól, az egyetlen ember, aki ebben a nehéz helyzetben segíthet neki, Sean McGuire (Robin Williams) pszichológus.

2) Rendíthetetlen (2014)

Rendíthetetlen (2014)

Az Oscar-díjas Angelina Jolie filmje az olimpikon és háború hős,  Louis „Louie” Zamperini életét mutatja be. Louie és két társa csodával határos módon túlél egy repülőgép-szerencsétlenséget a második világháború idején, melyet követően 47 napig hánykolódnak a tengeren. A japán hadsereg rábukkan a tutajra, azonban a három férfi megpróbáltatásai ezzel korántsem érnek véget, ugyanis az ellenséges katonák egy kegyetlen fogolytáborba zárják őket.

3) A boldogság nyomában (2006)

A boldogság nyomában (2006)

Chris Gardner célja, hogy családját boldognak lássa, hogy megteremtse számukra az anyagi biztonságot, ám valahogy sosem jár sikerrel. Szeme előtt csak a gazdagság képe lebeg, de hiába tesz meg mindent, elkerüli a szerencse. Miután egyre rosszabb helyzetbe kerülnek, felesége is elhagyja, hátrahagyva ötéves kisfiukat. Chrisnek ekkor elege lesz, és egy merész ötlettel áll elő: bróker szeretne lenne. Az álláshoz egy tanfolyamon kell helyt állnia, ehhez azonban fel kell mondania munkahelyén. Míg a brókerkedés „tudományában” egyre mélyebbre ássa magát, anyagilag mélypontra kerül. Fiával kénytelenek várótermekben és menhelyeken meghúzni magukat. Ennek ellenére Chris nem csügged, derűlátón áll hozzá mindenhez, és próbálja bebizonyítani, hogy  minden nehézség áthidalható, csak jókedv és szeretet kell hozzá.

4) Hullámtörők (2006)

Hullámtörők (2006)

Ben Randall igazi legenda a parti őrség vízi mentői között, ám egy balul sikerült mentési akció során elveszíti csapatát, és lelkileg összezuhan. Hogy összeszedje magát, visszavonul, és a tanítást választja egy kiképzőközpontban. Itt találkozik a fiatal úszóval, Jake-kel, aki minden áron vízi mentő akar lenni. Ahogy Randall, úgy Jake is a múlt kísértete elől menekül.

1 2 3 4