Robert Pattinson Batman-es filmje lehet, hogy mégsem kap folytatást

  • 2 év ago
  • 623 Views
  • 0 0
Robert Pattinson Batman-es filmje lehet, hogy mégsem kap folytatást

Robert Pattinson és Matt Reeves sikerrel helyretették Gotham lovagjának renoméját a The Batmannel. A film hatalmas siker lett, mind a jegyirodákban, mind a kritikusok asztalán, így szinte biztosak lehettünk benne, hogy érkezik majd folytatás. Ezt még maga, az akkor még Warner Bros. elnök Toby Emmerich is megerősítette a 2022-es CinemaCon panelen, ahol konkrétan kimondta, hogy jön a The Batman 2. Azóta azonban sok minden megváltozott.

A legfontosabb tényező, hogy már nem Toby Emmerich ül abban a bizonyos vezetői bársonyszékben, hanem David Zaslav, aki elszántan rendezi át éppen a cég működését. A stúdió DC szárnya az elmúlt hetekben egyre kisebb és kisebb lett, de mindenki abban reménykedett, hogy legalább a The Batman 2 sínen van. Mindenki tévedett.

Robert Pattinson Batman-es filmje lehet, hogy mégsem kap folytatást

A Variety jelentése szerint a The Batman 2 „kidolgozás alatt áll”, ami azt jelenti, hogy a projekt még nem kapott zöld lámpát a stúdiótól. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is kaphat, de ha Matt Reeves és Robert Pattinson meg is kapják az engedélyt, még akkor is évekbe telhet mire egyáltalán a kamerák forogni kezdenek majd.

Ezzel Bruce Wayne következő kalandja hivatalosan is bekerült abba a rendezői pokolba, ahol, most Patty Jenkins Wonder Woman 3-ja ül Ta-Nehisi Coates Supermanjével, a Zatannával, a Static Shockkal és a Black Canaryval együtt. Várhatóan komoly átalakulás előtt van a DC filmes univerzuma, de hogy ezért mekkora árat kell fizetni, az egyre drasztikusabb kérdés.

Bud Spencer túlélt egy hajótörést, majd letartóztatta az FBI

(Via Gamestar.hu)