Folytatódik a borzongás, jön a Fűrész 10. része!

  • 2 év ago
  • 1541 Views
  • 0 0
Folytatódik a borzongás, jön a Fűrész 10. része!

Egy ideje már tudjuk, hogy a Fűrész 10 jön. Azt is tudni lehet, hogy Josh Stolberg és Pete Goldfinger írta a forgatókönyvet. A két író dolgozott már a Fűrész: Újra játékban, valamint a nemrég megjelent Spirál: Fűrész hagyatéka című soft rebooton is, amivel tulajdonképpen megpróbáltak egy kicsit eltávolodni Jigsaw karakterétől. Most azonban Stolberg és Goldfinger visszahozza ezt a horrorisztikus ikont!

Egy ideje már keringenek olyan pletykák, hogy Tobin Bell mint John Kramer alias Jigsaw ismét nagyon fontos szerepet fog játszani a Fűrész 10-ben, és Stolberg már utalt is erre a sorok között. A nagyon megbízható és eddig is rendszeresen pontos bennfentes információiról ismert ViewerAnon Twitter-felhasználón keresztül most azt halljuk, hogy a Fűrész 10-ben Bell valóban visszatér Jigsaw szerepében.

Folytatódik a borzongás, jön a Fűrész 10. része!

Hogy fog ez megtörténni?” – halljuk a kérdést a Fűrész rajongóktól. A válasz: a jelenlegi tervek szerint a Fűrész 10 egy olyan előzményfilm lesz, amely nem kapcsolódik a két közvetlen előzményfilmhez, annak ellenére, hogy az írópáros visszatér. És úgy tűnik, a projekt jó úton halad. A forgatás állítólag már a következő három hónapban elkezdődik. Ez jól illeszkedik a régebbi pletykákhoz, miszerint a Fűrész 10 nem sokkal a Fűrész 3. eseményei előtt játszódik.

A ViewerAnon információi szerint a Jigsaw-t alakító Bellt leszámítva egyetlen ismerős karakter sem tér vissza. A stúdió szerint a legutóbbi filmek megmutatták, hogy a rajongók magát a horror ikont akarják látni, nem pedig a tanítványait. Az általában jól értesült bennfentes azt is elárulja, hogy a rendező kiválasztása sok rajongót izgathat. De neveket még nem akar elárulni, mert nem tudja, hogy ez tényleg eldőlt-e már. De van egy cáfolat: az eredeti Fűrész rendezője, James Wan nem tér vissza a direktori székbe. Az ő visszatérését már korábban kizárták.

10 jól ismert film, amiben nem vettük észre az utalásokat

(Via mafab.hu)