8 gyönyörű világsztár, aki bizonyította, hogy smink nélkül is van élet

  • 2 év ago
  • 54160 Views
  • 7 5
8 gyönyörű világsztár, aki bizonyította, hogy smink nélkül is van élet

Amikor a #NoMakeup (#sminknélkül) és #wokeuplikethis (#ígykeltemfel) szelfik kora beköszöntött a közösségi oldalakon, a sztárok hamar az élre törtek. Számos „csalás” történt, néhány híresség ugyanis úgy gondolta, a tus, a pirosító és a szájfény nem számít sminknek. Sok műfajt megihletett az egyre népszerűbb kezdeményezés, elég csak a Girl, You Don’t Need No Makeup című Amy Schumer dalra gondolnunk.

7) Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner képe volt az, amit sokan kritizáltak, hiszen egyértelműen visel szemceruzát „no makeup” (smink nélküli) képén is. A listába mégis bekerült, hiszen orra és szája egy sztárfotón teljesen máshogy néznek ki. Bár Revlon kifejlesztett egy korrektort, mely ellensúlyozza az orrporc kidudorodását, valamint egy szájkontúr ceruzát, mely felnagyítja az ajkakat. Egy kicsi ebből, egy kicsi abból, és máris úgy néz ki, mint egy igazi celeb.

8) Adele

Adele

Adele erőteljes és szenvedélyes hangja eleinte háttérbe szorította egyéni stílusát, de a Grammy-díjas énekesnő változtatott a kinézetén, amióta sztár lett. Egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy szereti az erős és drámai sminket az előadásaihoz. Ennek ellenére nem irtózik attól, hogy kimenjen az utcára bármiféle smink nélkül, akárcsak 2016 augusztusában, amikor is a saját Intagramján egy no-makeup képpel hirdette ki, hogy betegség miatt el kell halasztania a koncertjét. Számos hasonló jellegű tartalmat lehet találni közösségi oldalain.

10 híresség, aki többször is házasodott, de soha nem veszítette el a reményt, hogy megtalálja az igaz szerelmet

(Forrás: Thelist)

//Jana//

1 2 3 4