8 gyönyörű világsztár, aki bizonyította, hogy smink nélkül is van élet

  • 2 év ago
  • 54163 Views
  • 7 5
8 gyönyörű világsztár, aki bizonyította, hogy smink nélkül is van élet

Amikor a #NoMakeup (#sminknélkül) és #wokeuplikethis (#ígykeltemfel) szelfik kora beköszöntött a közösségi oldalakon, a sztárok hamar az élre törtek. Számos „csalás” történt, néhány híresség ugyanis úgy gondolta, a tus, a pirosító és a szájfény nem számít sminknek. Sok műfajt megihletett az egyre népszerűbb kezdeményezés, elég csak a Girl, You Don’t Need No Makeup című Amy Schumer dalra gondolnunk.

3) Sharon Stone

Sharon Stone

Sharon Stone nemcsak merész volt, hogy kitette az Instagramjára ezt a képet, hanem őszinte is, talán túlságosan is: lehetséges, hogy még olyan filtert is használt, mellyel még természetesebbnek hat? Ha az volt a célja, hogy a természetes szépséget reklámozza, amiben egyébként Stone nem szenved hiányt, akkor igazán sikeresnek mondhatja magát.

4) Katy Perry

Katy Perry

Katy Perry volt férje, Russell Brand posztolt egy azóta hírhedtté vált, gyorsan törölt képet Twitterre 2010. december 31-én. Csodák csodájára házasságuk még másfél évig tartott az incidens után. Nem mintha Katy Perry csúnya lenne, de nincs olyan ember a földön, aki örülne, ha egy olyan kép keringene róla a világhálón, melyen úgy néz ki, mint aki alig van ébren.

1 2 3 4