10 film, amelytől patakokban folynak a könnyeid

  • 4 hét ago
  • 19000 Views
  • 1 5
10 film, amelytől patakokban folynak a könnyeid

A sztori egyre szomorúbb és lehangolóbb, és ti az utolsó percig abban bíztok, hogy mégiscsak a filmesek pozitív befejezést tartogatnak. Ismerős?

Íme egy lista azokból a filmekből, amelyek megnézése után, esetleg közben garantáltan sírva fakadtok.

1) Őrült szenvedély (2009)

Őrült szenvedély (2009)

Derek egy sikeres cégnél dolgozik pénzügyi tanácsadóként. Előléptetik, s ebből kifolyólag feleségével, Sharonnal és kisfiukkal a város egyik előkelő negyedébe költöznek. Új kolléganője, a vonzó Lisa rámenős és célratörő. Egy céges partin Derek összezörren a lánnyal, s ezt követően Lisa megszállottá válik. Nem csupán a férfi állását és házasságát veszélyezteti, hanem Sharon életét is.

2) Marley meg én (2008)

Marley meg én (2008)

A fiatal házasok nem akarnak fejest ugrani az ismeretlenbe, így úgy döntenek, hogy mielőtt gyereket vállalnak, örökbe fogadnak egy kutyát, akinek a segítségével megtanulhatják, mit jelent a felelősség és a gondoskodás. Választásuk egy Marley nevű, imádnivaló labrador kölyökre esik, aki azonban nehezebb esetnek bizonyul, mint ahogy elsőre gondolták. A zabolátlan eb végigkíséri őket életük minden állomásán.

3) Titanic (1997)

Titanic (1997)

A XX. század kezdetén megépítik a kor legnagyobb tengeri hajóját, a Titanicot. 1912. április 10-én a Titanic elindul Southampton kikötőjéből, hogy két megállással végül megérkezzen New Yorkba. A luxushajó a figyelmeztetések ellenére nem tudja elkerülni az ütközést egy jégheggyel, így két nappal az indulás után, fedélzetén több száz utassal elsüllyed.

1 2 3 4