10 film, amelytől patakokban folynak a könnyeid

  • 1 hónap ago
  • 19052 Views
  • 1 5
10 film, amelytől patakokban folynak a könnyeid

A sztori egyre szomorúbb és lehangolóbb, és ti az utolsó percig abban bíztok, hogy mégiscsak a filmesek pozitív befejezést tartogatnak. Ismerős?

4) Szerelmünk lapjai (2004)

Szerelmünk lapjai (2004)

Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) első látásra megkedvelték egymást, és a kezdeti rokonszenvből szerelem alakult ki. Noah csóró munkásgyerek, Allie gazdag felsőosztálybeli értelmiségi lány. Szerelmüket Allie szülei nem nézik jó szemmel, anyja szerint ugyanis a lány sokkal jobbat érdemel, és mindent elkövet, hogy szétválassza őket. Évekkel később Allie és Noah ismét összetalálkozik, és szenvedélyük is fellángol. Allie-nek döntenie kell, hogy kinek vagy minek akar megfelelni. De vajon miért olyan különleges ez a történet, és miért kell ezt minden nap elmondani?

5)  Mielőtt lemegy a Nap (2004)

Mielőtt lemegy a Nap (2004)

Jesse Wallace (Ethan Hawke) ismét Párizsban jár, ahol épp nagysikerű könyvét mutatja be. A könyvbemutatón a tömegben kiszúrja Céline-t (Julie Delpy), akivel 9 évvel ezelőtt találkozott először, és akiről tulajdonképpen a könyvét írta. Most sincs sokkal több idejük, mint legutóbb: csupán pár óra séta és beszélgetés jut nekik arra, hogy kiderítsék, mit érez a másik.

6) Fel! (2009)

Fel! (2009)

Carl Fredricksen gyerekkori szerelmét veszi feleségül, akivel kettesben éldegélnek boldogan, egészen a nő haláláig. A megözvegyült férfi visszahúzódva, morcosan töltené utolsó éveit, ha egy hatalmas vállalat nem vetne szemet telkére. A nyugdíjas öregúr viszont hallani sem akar róla, hogy lebontsák emlékekkel teli házát, inkább léggömbök segítségével útra kel egy potyautas kutya és egy kisfiú társaságában, hogy megvalósítsa élete legnagyobb kalandját.

1 2 3 4